Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Chętnie przygarnę rudziki:D Widuje je w realu bardzo często na swojej działce warzywnej;) :inlove:to urocze i bardzo towarzyskie ptaszki;)xDCo do reszty ZZ to szału nie ma niestetyo_Oo_O

leloszek373, magdusia668 oraz SperanzaE lubią to.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

3. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

co tojest jelonek rogacz,czy to jelenie czy jakas nowosc

4. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

leloszek373 i Anhedrea lubią to.
  5. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Zagroda dla jelonka rogacza to nowość w ramach mini-eventu "Ekspres San-Gigantika". Więcej informacji o tej zagrodzie znajdziesz tutaj. ;)

olgs3 i leloszek373 lubią to.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

kacper_07 lubi to.
  7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pamiętacie jakie zagrody się opłacało kupować do pociągu,żeby nie tracić desek na budowę

leloszek373 lubi to.
  8. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Jak do tej pory najbardziej opłacalny był zestaw 4 żółtych zagród dla małp + 1 koala + 1 wielbłąd. :)

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja tam nigdy nie kupowałam żadnych zagród ani nie budowałam, tego typu event jest dla mnie okazją do czyszczenia paska z żółtych zagród i warsztatów i ogólnie z tego czego mam dużo:D8)xD

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dzięki serdeczne

11. tomajete

tomajete Okazjonalny autor

A co z MEGAZAGRODAMI? Dawno ich nie bylo...

Na forum nie piszemy dużymi literami (Caps Lock). Duże litery w internecie oznaczają krzyk.
    Jest to niezgodne z Regulaminem:
    2.3. Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 marca 2018
  12. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Megazagrody??? przeciez mozesz je zdobyć w misji Saneczkowe zawody ...

13. niki1990

niki1990 Komandor forum

Jak wam idzie utylizacja zbędnych zagród? ja mam już 52 zagadkowe i właśnie je wstawiam na pole. A propo, komu różową fabrykę walizek?

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2018
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pierwszy pociąg wysłany.Mam różnego badziewia w pasku,to będzie co wysyłać.Kupiłam 4 tsy.Ale na razie nie mam gdzie wystawić,bo goździki dochodzą.

olgs3 lubi to.
  15. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Dlaczego wartość perfumerii wynosi 10 skoro ta fabryka była dostępna z TS dokładnie z niniejszego pociągu?

Ktoś tu w yyy.... balona leci... >:(

leloszek373 lubi to.
  16. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

ja ma 15 zagród z pociągu już 2 godziny temu wstawione zobaczymy co przyniosą nie ukrywam ze najbardziej liczę na sokoły i bażanty no i jedna zagroda dla jelonków mogłaby się trafić

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

a co będziesz chciała za róż walizki
    3 pociągi wysłałam

18. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

chętnie przygarnę :p

leloszek373 lubi to.
  19. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

jedna zagroda dla Jelonków mi się już trafiła ;) a tak pozatym to same zagrody pomarańczowe i różowe pójdą na nowo do utylizacji

leloszek373 lubi to.
  20. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Witam:)
    Dawno nie kupowałam TS-ów ponieważ zazwyczaj trafiałam sam badziew.
    Dzisiaj się skusiłam i jeden rudzik jest![​IMG] :)