Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Az sie dziwie,iz nie dali slimasow,lwiakow i nosorogaczy np. po 500 faremek:eek:.Aktualizacja szumna nazwa:p.bateryjki z warsztatow leca tragicznie,drzewka srednio,najlepiej z dlugich roslinek,ale wsady kosmicznie drogie i pytanie czy warto;) .Najtaniej wychodza papuzie,tyle ze brac farmerska wystawia w ilosciach od 1 do 10, znam przyczyne:D

SperanzaE i magdusia668 lubią to.
  2. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

nie ma się na co porywać a ta aktualizacja ... sami wiecie :(

3. aisunel

aisunel Generał forum

Sporo faremek potrzebuje na darmowe proby,ale przeliczylem,zrobie jackpoty i konczeo_O

4. anna0089

anna0089 Książę forum

Tragedia, czekałam na dziczyznę a dostałam odgrzewany kotlet wieprzowy xD:cry:

5. .elom.

.elom. Moguł forum

Są w misji - czułe słówka , tyle tylko że zanim to zrobisz to będą na kole , albo temat się zbiegnie i będziesz miała po 2 zagrody,po jednej z misji i po jednej z koła lub ze sklepu.

gretag i [Zosia] lubią to.
  6. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

A ja pierwszy raz robię Utylizację więc nie do końca wiedziałam co i jak.
    W pierwszej maszynie jest Postęp 3.000000 i myślałam że muszę aż tyle oddać towaru aby móc zacząć utylizację. Oddałam karczochy i doszło mi tylko do 1.230.200 i patrzę a okazuje się że mogę robić utylizację mimo że nie oddałam za 3.000000.
    Teraz widzę że nie zutylizuję całego oddanego towaru bo będe mieć za mało baterii i karczoch przepadnie. Szkoda że nie oddałam go mniej ale myślałam że tak nie można.

tereska1108 i martunia1992 lubią to.
  7. Honorata

Honorata Aktywny autor

Moim skromnym zdaniem w obecnej sytuacji farmarki stały się walutą martwą. Szkoda.

gretag i tereska1108 lubią to.
  8. danusias23

danusias23 Książę forum

Ja tam bardzo lubię farmarki i wizytę nublonów :) zawsze jakies farmareczki wpadną, które można wymienić na SP i inne nawozy. Szkoda tylko, że aż tak dużo tych baterii potrzeba do zabawy, miałam 80 tys goździka a włożyłam tylko 15 tys do silosa bo i tak więcej baterii nie uzbieram.... a chętnie zutylizowałabym więcej farmy :)

9. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Coś wrzucę do utylizatora, ale to nie jest mój ulubiony event.

10. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

ale mi się 'fuksło" i dobrze:p;)[​IMG]

11. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

nieźle mi z drzew wyleciało :) z wszystkich wysp prawie 700 nublońskich baterii ;)

jeszcze trochę i będzie 10 prób na najwyższym poziomie

edit

z 9/10 prób 492 Farmerki

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2018
  12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Zwracam tylko uwagę, że do utylizatora można dorzucić również olbrzymi bambus z mijającego eventu na Wyspie.
    Także jak komuś został w stodole, to ma jeszcze na to godzinę z kawałkiem.

kacper_07, gretag oraz leloszek373 lubią to.
  13. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Miało być nowe pnącze czy mi się coś przewidziało?? Bo nigdzie nie widzę...

kacper_07 i gretag lubią to.
  14. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Mi się za pierwszym razem udało wygrać 150 farmarek, oczywiście na największej zamianie.

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nowe pnącze ma być, ale w evencie "Na spotkanie wiosny".

kacper_07 i gretag lubią to.
  16. malgos63

malgos63 Stały bywalec

Czy nie wykorzystane farmarki przepadają?

gretag lubi to.
  17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Absolutnie nie, farmarki zostają i możesz je wykorzystać w każdym momencie .

18. MOD_Zła

Farmarki zostają w grze i są do wydania w Skleporamie w dowolnym momencie. :)

malgos63 lubi to.
  19. malgos63

malgos63 Stały bywalec

:inlove:dzięki, pomyliło mi się z żetonami chyba:p

20. MOD_Zła

Ja może tylko przypomnę, że niewykorzystane nublońskie baterie przepadają.