Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. mieczu

mieczu Baron forum

wrzuciłem do pełna w oazy koty i kukułki i takie coś m.in. dostałem :p

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

takie zjawiska u mnie są bardzo rzadkie[​IMG] ..

3. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

132 oazy załadowane na noc zebrane o 16.30 i kompletnie nic. Wrzuciłam oczywiście zwykłe zwierzaki. Najwyższe zwierze jakie otrzymałam to jeden jedyny kot savannah. W większości oczywiście przeskok o jeden, o dwa i kilka przeskoków na trzeci poziom.
    Nie cierpie klonowania.

tereska1108 lubi to.
  4. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

nie jest źle z tymi zapachami,choć do gęsi nie wrzuciłam:inlove:

[​IMG][​IMG]

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2018
  5. -strzalka-

-strzalka- Komandor forum

mnie się takie coś przytrafiło:p:music:
    :oops:trochę krzywo mi się ciachnęło...ale długo tutaj nic nie wklejałam...z wprawy wyszłam

6. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

jeszcze 1 niespodzianka:inlove:[​IMG][​IMG]

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2018
  7. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Dajcie spokój z tymi przechwałkami na temat BB, bo człowieka może coś trafić??? Taka sama pasza , takie same perfumy ,ale chyba nie ten serwer, bo jak zwykle same cofki??? Zła jestem sama na siebie ,że znowu dałam się nabrać? Ech, szkoda gadać?

poziom-142

8. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Mam tak samo niestety:cry::cry::cry: Co mam wysokie np 2 lub 3 szt ( poziom 6 lub 7 kolorowania) a uzupełniam tylko o stopień niższym poziomem zwierza to wraca mi na poziom 2-3 w 1 sztuce lub dwóch :mad:o_O:( zdarzyło się mi także, że nie dopisało mi efektów hodowli ale nawet po interwencji w dziale technicznym bez odpowiedzi jestem do tej pory. Zwyczajnie widziałam zwierzaki w wynikach ale nie miałam ich w inwentarzu:(:( Często tak mam niestety:cry:Ale gram dalej...cóż zrobić?:oops:

bazyl2211, tereska1108 oraz leloszek373 lubią to.
  9. olamazoo

olamazoo Forumowy żółtodziób

cześć :)
    w jaki sposób mogę zdobyć te ekskluzywne perfumy? jakiś mix w młynie czy kupno za realne pieniądze? Proszę o wskazówkę :)

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Można je zdobyć w evencie Świat dzikich zwierząt - w sumie 400 szt. Twórcy gry zapowiadają, że czasem umożliwią ich produkcję w młynie - teraz nie ma takiej możliwości. Można je też kupić za floreny - 1 szt. za 1 FL.

11. danusias23

danusias23 Książę forum

Dziś rano zrobiłam jeszcze 4 miksy ze zwierzakami z wyższego rzędu, użyłam ekskluzywnych perfum, masakra. Same cofki. Spróbuję jeszcze ze zwykłymi.
    Edycja: zrobiłam 4 próby, efekt - 1 cofka, 2 przeskoki, 1 norma (dałam 4 takie same). Czyli nie tykać ekskluzywnych.

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2018
    SperanzaE, tereska1108 oraz magdusia668 lubią to.
  12. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Posty nie będące w temacie mini- eventów usunęłam.

13. olamazoo

olamazoo Forumowy żółtodziób

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Był już kiedyś event z tymi perfumami i wtedy faktycznie można je było kręcić w młynie.

14. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

U mnie te perfumy nic nie dały. Na 132 oazy x2 ani jednego przeskoku. Żeby chociaż jeden a porządny......Chyba dostałam zwietrzałe....

15. miredkowo

miredkowo Forumowy żółtodziób

wszystko ładnie pięknie tylko skąd brać super paszę? w spółdzielni bieda, w młynie wyprodukować to dwieście lat i mam 50 pasz ? jakieś pomysły?a nie można by było skrócić czasu produkcji super paszy w młynie?

16. danusias23

danusias23 Książę forum

Super paszę można zdobyć w eventach (np dużo było jej poskubać w evencie serowym), na kole, za farmarki (100 SP/ miesiąc), misje..... wiadomo, jest ona ograniczona, gdyby byłoby inaczej to cena kolorowańców spadłaby i byłoby po zabawie. Ja właśnie /przy kawie/ zakypiłam 4 mopsy i włożyłam do oazy, ciekawe, czy wyjdzie mi strażacki??? :) Ja nie lubię miksować, wielokrotnie próbowałam ale zbyt duże straty, nieproporcjonalne do zysków.

gosiunia007 i bazyl2211 lubią to.
  17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzisiaj przy okazji BB i eventu "Świat dzikich zwierząt" próbuję ekskluzywne perfumy:)
    wysokie zwierzaki ładnie przeskakują :inlove:- nie próbowałam miksów tylko bezpiecznie ładowałam oazy.
    Koty niestety nie współpracują, jak to koty;)

18. mieczu

mieczu Baron forum

słonie skaczą jak szalone :p

19. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

u mnie póki co jeden przeskok...
    ze zwykłych małp (bez mixów) wyskoczyła małpka cyrkowa :)
    zazwyczaj w moim przypadku dzieje się tak, że po jednym przeskoku później już nic nie dostaję... więc mi już starczy BB :)

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2018
  20. mieczu

mieczu Baron forum

kurza niespodzianka :music: