Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję :) Przyjdzie taki dzień, że też coś trafisz;)
    U mnie dzisiaj taka niespodzianka:music: Chyba na szczęście...:p

2. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Nie potrafię czekać aż się uzbiera więcej skrzynek :( z dwóch oddania: dwie doniczki - walentynkowa i różowa jakaś, a z 4 skrzynek z sianogroszami wynik 20211 SG :| masakra

leloszek373 lubi to.
  3. pley50

pley50 Forumowy żółtodziób

ja nie kupuje florenów może szanowna ekipo uruchomiła byś wreszcie kino bo byście chcieli tylko żebyśmy wszystko kupowali a co myślicie że my pieniądze mamy z powietrza dajcie nam floreny za misje a nie [ciach]

Post edytowałam, wulgarne słowo usunęłam. Proszę o rozważny dobór słów.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 marca 2018
  4. otomana

otomana Czeladnik forum

No właśnie . Gra stała się grą , dzięki której ekipa tylko wystawia propozycje - kup , kup, kup , kup !!! Gram już od kilku lat, i to co teraz się dzieje , to masakra . Wszystkie ceny na zakup florenów , sadzonek, itp. to wyciąganie od ludzi kasy. Wiem że ktoś powie,, to nie kupuj ,, . Ja nie kupuję . Ludzie nie powinni nabijać tak kasy , jak to robią do tej pory !! Rozumiem że ekipa musi zarabiać . Ale tak doić kasę od młodych ludzi, to nie fer !!!!!! Cały czy tylko dodają drzewa, zagrody , ale gdzie to wszystko hodować ???? Co zadanie do wykonania , to likwiduj zagrody by pole wstawić . A ilości jakie trzeba wyhodować , to kosmos. 10,000 , 11-000 ,16,000 tysięcy. Rozumiem . Ale by wyhodować taką ilość , trzeba kupić SUPER NAWÓZ !!! I znowu kasa idzie .
    Kiedyś to jeszcze były jakieś bony . Właśnie kino działało itp. Teraz dostaje się w zadaniu nagrodę - 1 super nawóz , czy lub 1 super paszę !!! Żenada !!!!!!!!!!!!

Post edytowałam. Poprawiłam cytat, jak w oryginale.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 marca 2018
  5. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Ale nawet nie można kup, kup, kup:) bo w płatnościach "wystąpił błąd":)

leloszek373, otomana oraz Anhedrea lubią to.
  6. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

normalnie nie wierzę:D[​IMG]

7. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Chciałam dziś kupić SMS -em floreny na zakup kombajnu. I nie mogłam wysłać sms, bo dostawałam kilka razy planszę na nr telefonu, a nie jak dotychczas na treść sms tj BIG ....( tu jakiś numer). . Szkoda, że nie proszą o nr konta w banku to sobie będą zarządzać wg własnego uznania.
    Skoro jest napisane : płatność SMS - to ja to rozumiem, że ja wysyłam SMS za 7 , 12 czy za 24 PLN i wybrany pakiet FL ląduje na mojej farmie. Tak było do niedawna, ale widocznie komuś nie spodobało się coś, co działało dobrze. A kasą na moim telefonie jeszcze czas jakiś ja sama będę zarządzać, bez niczyjej pomocy czy sugestii.

wojtek33luk, tereska1108 oraz MamiKar lubią to.
  8. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

nagietek mi dał lwy i ślimaki :) dziękuję!

9. danusias23

danusias23 Książę forum

Wow, ja tez nie. U mnie z 2 helikopterów jest to zazwyczaj 101 SN xD:cry:

-agax3-, siedem_dni oraz leloszek373 lubią to.
  10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie potrzebnie się irytujesz :) To na prawdę jest proste-wpiszesz nr telefonu,dostaniesz na niego kod,który wpiszesz na planszy.I wsio-floreny dopiszą :)

siedem_dni, MamiKar oraz leloszek373 lubią to.
  11. betinnn

betinnn Czeladnik forum

U mnie też tak było :))

12. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Gratuluję Wam :D, u mnie marnie. Jeszcze takie cudeńko mi się nie trafiło ;). Może kiedyś i do mnie zawita:p.

leloszek373 i siedem_dni lubią to.
  13. AngelGina

AngelGina Generał forum

Pięknie, gratuluję :)
    A na ile prób tak ładny wynik, jeżeli mogę zapytać ?, bo mi też się poszczęściło, tylko raz zaryzykowałam i od razu brakującego lwa dorwałam :D sama się nie spodziewałam, że w pierwszym rzucie go trafię :D

siedem_dni lubi to.
  14. tigre

tigre Fanatyk forum

Te skrzyneczk z kasą to dobre są :) kilka dni temu 10 000 000 dzisiaj coś ponad 1 000 000 się trafiło :) fakt, że otwieram jak się ok 20 zbiera.... ale dopływ gotówki jest ;)

15. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

tylko 3 próby miałam pierwsze czerwone pandy, potem ślimaki i lwy. Dalej już nie ryzykowałam hahah

AngelGina lubi to.
  16. AngelGina

AngelGina Generał forum

To tak jak ja :) Bałam się dalej ryzykować, jak już dostałam to co chciałam, bo szkoda florenków ;), a ślimaki w poprzedniej edycji Nagietka dostałam, tylko wtedy nie było tak łatwo, trochę fl straciłam na darmo ;)

17. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Ja się nie irytuję, jeśli mam napisane że jest płatność poprzez sms to niech tak będzie. Miałam b. mało czasu do końca mini ewentu i chciałam zdążyć kupić fl i zrobić potrzebne zakupy. Reasumując, efekt jest taki, że ja pieniędzy nie straciłam :p, ale i nikt nie zyskał, a mogły by zyskać obie strony :)

18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Twierdziłaś tam wcześniej, że ten poprzedni system działał.
    Otóż nie za bardzo działał - może ty akurat miałaś szczęście, ale na forum ludzie często pisali o kłopotach z płatnościami przez sms i o konieczności składania reklamacji (procedura zawikłana, uciążliwa i długotrwała).
    Dlatego teraz jest inny system, też polegający na płatności sms, tylko odwrotnej - nie płacisz za smsa wysyłanego, tylko za odbieranego.
    Stara metoda, w przeszłości wykorzystywana do niezbyt uczciwych celów - ale tutaj wszystko jest jasne, odbierasz oczekiwanego smsa i nikt cię nie zamierza oszukać.
    Kasy niby nie straciłaś, ale maszyn nie masz - moim zdaniem zamiast się oburzać, należało jednak zaryzykować.
    Inni jakoś ryzykują i nie są ograbiani z gotówki czy innych kosztowności.
    Ostrożność (by nie powiedzieć: podejrzliwość) bywa wskazana, ale może niekoniecznie akurat w takiej sytuacji.
    No ale co ja tam wiem 8)
    I tak preferuję paysafekartę 8)xD

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

wiechuha - Twój post nie będący w temacie mini eventów usunęłam. Proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum i stosowanie się do niego.

20. magros

magros Nadzorca forum

a miala byc pelnia kiedy bedzie

olgs3 lubi to.