Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

też już mam za 13 kręceniem ;)

dantic3 i leloszek373 lubią to.
  2. ewanta

ewanta Komandor forum

ja kręciłam 56 razy w poszukiwaniu +1 do stodoły a tu wpadły 3 helikoptery

3. Kathea

Kathea Baron forum

Też polowałam na 100%+, ale oczywiście przeszło bokiem, za to helikopter już stoi na łące, no i ilość różowych zaród też się powiększyła.

4. tigre

tigre Fanatyk forum

ja na 9 kręceń miałam dwa pod rząd ....a celuję w to co wszyscy czyli bonusik do stodoły i trafiło się +1 na 6h .... raczej będę spać ;)

dantic3, bacowa70 oraz olgs3 lubią to.
  5. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Mam i ja - za drugim kręceniem :)
    Bonusu dodatkowego brak :(

toDzasta i dantic3 lubią to.
  6. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

mnie tez udalo sie helikopter wykrecic bonusu brak

Dotti, dantic3 oraz 0olimpia0 lubią to.
  7. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gratuluję wygranym i również zabawka moja xD

8. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Miałem 26 wejściówek i raz trafiłem helikopter, ale nie narzekam bo wpadło trochę sn i złotych bananów, a tego nigdy za wiele.

9. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Mam 2 helikoptery, trafiły się też inne itemy i nagrody i jest ok. Ciekawe komu pierwszemu wpadnie te 10 mln SG...
    A Renzo też mi ładnie wypadło. Zgarnęłam całą dolną półkę, bo miałam sporo uzbieranych wcześniej wejściówek i samych żetonów,
    a inne fanty mnie nie interesują.

edytka1978 lubi to.
  10. tigre

tigre Fanatyk forum

a mi się trafiło 3 razy plus 100 .....oczopląs i nie wiadomo co teraz ;) siać, kurniki stawiać czy jak...... ;)

SperanzaE, margaretazet oraz ania1713 lubią to.
  11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A co daje helikopter? Bo nie wiem czy warto na niego polować :p

12. halina54

halina54 Hrabia forum

mam i ja 2 sztuki a daje sianogroszki..polowalam na 100 do stodoly ale na 15 super wejsciowek jednak sie nie udalo.. za to mialam ogromniaste szczescie bo trafilam zwykla pszczelarnie i fabryke kleju to totalnie szok

malgosia355, Dybilas4 oraz margaretazet lubią to.
  13. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Tak na świeżo: jak najlepszy wynik udało się wam wykręcić w renzo w grze SIŁOMIERZ.

Mi 29009. Piszcie jestem ciekawy

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2018
  14. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

[QUOTE="emisia33, post: 1741846, member: 9173

Ps o co chodzi z tym kręceniem? i co daje ten helikopter[/QUOTE]
    Warto czytać wszystkie Ogłoszenia. Masz dokładnie opisane co i jak. Kręcenie Kołem w celu zdobycia różnych nagród. Żeby kręcić trzeba mieć wejściówki. Nie wierzę, że przy takim wysokim poziomie nie wiesz co to kręcenie Kołem.

15. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Warto czytać wszystkie Ogłoszenia. Masz dokładnie opisane co i jak. Kręcenie Kołem w celu zdobycia różnych nagród. Żeby kręcić trzeba mieć wejściówki. Nie wierzę, że przy takim wysokim poziomie nie wiesz co to kręcenie Kołem.[/QUOTE]

Dobra wycofuję... Myślałem, że to jest odnośnie renza. Proszę usunąć posty. Nic nie wnoszą

16. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, helikoptery mnie pokochały, nawet ze zwykłych wejściówek wpadają. Już mam 6 szt., a chciałam upolować 100 % do stodoły. Zobaczymy jak to będzie z tą losowością.

0olimpia0 i Dotti lubią to.
  17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

18. Franc

Franc Czeladnik forum

Witam wszystkich szczęściarzy:) Mamba owocowa, mam i ja!!! tzn. helikopter... zakręciłem 41 razy, he he;)

0olimpia0 lubi to.
  19. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Rzadko to robię ale skusiłam się i dokupiłam trochę wejściówek na koło. Samych helikopterów "tylko" 6 ale doszło mi kilka smoków,
    małpek na kucyku, cerberów i... 2 kolejne bonusy 100% :inlove::inlove::inlove: Niby ok, bo dzięki temu razem z cmj i zośką wychodzi 12j z małego pola ale zdecydowanie wolałabym aby sumował się ich czas.
    Ale jest ok. Eventy pewnie zrobię i może wreszcie skończę jedną misję związaną z Wodospadami.

20. sośnie22

sośnie22 Czeladnik forum

U mnie taki xDxDxDxDxD

toDzasta i leloszek373 lubią to.