Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Jak często są owocowe targi?

Ostatnie edytowanie: 20 lutego 2018
  2. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Trudno raczej mowic o opłacalności tego eventu .... tracisz duzo wplacajac zwykle owoce a mozna na nich niezle zarobić ... no chyba ze brak ci farmiarek wtedy jakos to trzeba przeboleć :p

Ja tego eventu nie robie juz od jakiegoś czasu wpłacam sobie tylko to co wypadnie z pola czyli ten dziwny owoc :)

3. basiek23

basiek23 Forumowy żółtodziób

Fakt, za dużo owoców się traci, a sprzedane na targu dają fajną kasę

4. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

UWAGA: W związku z pakietem 150 imprezowych wejściówek, limit zakupu wejściówek za FL zwiększony został do 200. Po zakończeniu mini eventu, limit powróci do 100. Posiadanie większej ilości imprezowych wejściówek niż 200 szt jest możliwe tylko w przypadku zakupu za realne pieniądze.

Jak mam to rozumieć ze powyżej 200 wejściówek można kupić tylko za PLN a do max 200 za FL

5. kate0321

kate0321 Okazjonalny autor

Witam mam takie pytanie,czy te pieniazki tz.farmaramki pozostana dla mnie do wykorzystania np. puzniej ?czy musze je teraz wykorzystac?

empatyczna lubi to.
  6. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Farmermarki zostają..więc nie musisz ich wydawać możesz sobie je zbierać i wydać później...

leloszek373 lubi to.
  7. kate0321

kate0321 Okazjonalny autor

Super dzieki bardzo :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dokładnie tak, poza mini-eventem z wyprzedażą imprezowych wejściówek możesz kupić te wejściówki za floreny do maks. 100 sztuk (zbierać z nagród w eventach, misjach, itd.., możesz ponad limit). W czasie trwania mini-eventu za floreny możesz kupić maksymalnie 200 imprezowych wejściówek, posiadanie większej ilości jest możliwe tylko w przypadku zakupu za realne pieniądze.

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Szybko poszło;).

10. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Gratulacje !!! Też bym tak chciała xDxDxD

11. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Mam i ja, udało się za 3 razem ;)

bacowa70 lubi to.
  12. blazers

Dziękuję, do trzech /mega szybko jak na mnie/ razy sztuka było, a i tak delikatnie zakręciłem w poszukiwaniu bonusów do stodoły.

13. bari06

bari06 Półbóstwo forum

A jaki daje bonus to cudo ?

olgs3 i Marrylan lubią to.
  14. blazers

1600 PD/TPD na 22h i skrzynia z SG.

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mam i ja :inlove:

16. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Ja też mam! :D O dziwo poszło szybko i gładko - a po drodze wpadła jeszcze "Przejażdżka na kucyku" i "Legendarny pegaz" ;)

I na tym koniec mojego kręcenia. :p

17. *basika*

*basika* Okazjonalny autor

Mi się też udało, a w następnych kręceniach wpadło jeszcze identycznie jak wyżej u Dotti, jest super :D

olgs3 i bacowa70 lubią to.
  18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratuluję szczęściarzom :)
    kręciłam kołem 65 razy i ze 25 razy na pewno był nowy item ale mnie wpadały o takie nagrody:oops:

Ja chcę helikopter :cry::oops::cry::oops::cry:

19. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Zapomniałam pogratulować:inlove:

To mamy takie samo szczęście w kręceniu kołem:cry: , mnie nawet Cerber się jeszcze nie trafił :wuerg: .

olgs3, bacowa70 oraz godia17 lubią to.
  20. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

Dzisiaj chyba zagram w lotto...:p pierwsza wejściówka i od razu helikopter :inlove::inlove: w szoku jestem:D