Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ale poradnik akurat do tych czterech nowych, mrocznych przepisów znajdziesz w dziale FAQ-Eventy, jest tam podany czas w jakim przepisy te były dostępne do zakupu:
    • start - 18.10.2017 r.
    • koniec - 20.10.2017 r.

vencja lubi to.
  2. Kathea

Kathea Baron forum

SMOD_Atena, tylko że ja nie wchodziłam w poradniki eventów tylko w tabele z przetwórni. Tam jest napisane że jest dostępny za fl w galerii, jest podane że był w wyprzedaży o której piszesz, ale nie ma napisane że był dostępny tylko podczas tej wyprzedaży.

Konkretni pisze tak:
    "Do zakupu w Galerii handlowej za 59 FL. podczas wyprzedaży 18.10. - 20.10.2017"

Może zmyliłam manie po prostu ta kropka za FL, brakuje mi słowa "tylko" w tym. Ponieważ są przepisy które są do kupienia w galerii i były do wygrania w evencie jak np. cmj, dlatego uznałam ze tutaj jest to samo.

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2018
    vencja lubi to.
  3. vencja

vencja Młodszy ekspert

SMOD_Atena,
    dzięki za odpowiedź,
    Kathea
    dzięki
    po prostu muszę pilnie śledzić może się jeszcze pojawi się w galerii:(

4. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

Mam pytanko odnośnie ozdób w skleporamie :)
    Dlaczego czas oczekiwania przy ozdobach wynosi aż 48 h ? Czy poza PD dają jakiś przedmiot ?
    Dokładniej chodzi mi o :
    Owocowy automat - niespodzianka
    Babeczkowa niespodzianka
    Czekoladowe jajko - niespodzianka
    Itd. Wszystkie z napisem ostatnia szansa

5. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

dlaczego ze zbiorów nie wylatują gwiezdne kwiaty?

6. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Gwiezdne kwiaty? To jest eventówka do eventu z utylizatorem...

7. Kathea

Kathea Baron forum

Wylatuje cudowny owoc a nie gwiezdny kwiat, i wylatuje tylko z drzew.

8. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Jest wyprzedaż w galerii handlowej ;w zasadzie to jej nie ma, ale według faq powinna być.
    Prosimy Moda o poprawkę. :oops:

9. Kathea

Kathea Baron forum

Wyprzedaży nie ma. Ze względu na problemy techniczne została zakończona wcześniej, skończyła się dzisiaj o 11.50 (a zaczął się event o 10).

10. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

noo...cudowny owoc...miałam to na myśli napisałam co innego... :p

11. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

Daje tylko te punkty, słowo niespodzianka jest zmyłą, nic poza punktami nie ma, sprawdziłam w tabeli itemów

FarmerMC lubi to.
  12. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

Dzięki wielkie :D Bo już miałem kupować xD

13. kevin

kevin Forum Pro

to są itemy od Franka za systematyczne odwiedziny i do postawienia na specjalnym pnączu(Słodka niespodzianka) może sprawdź czy masz komplet bo później to już tylko git ewentualnie w jakiejś wyprzedaży dadzą

14. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Zakręcona ta Twoja podpowiedź jak Farmerskie Koło Fortuny podczas wyprzedaży wejściówek: Albo coś kupujemy albo coś jest darmowe. Ale co ja tam wiem.:cry::cry::cry: :p:p:p
    A w temacie: utargowałam jedną, symboliczną farmarkę i na tym kończę "Owocowy targ"

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skąd i z czego mają lecieć te cudowne owoce?

16. niki1990

niki1990 Komandor forum

Noo, to się znów wyczyściłam z owocków. Pozostałe 70 farmarek na drzewko magiczne muszę dozbierać ze skrzynek. Ale za to udało się dziabnąć zagrodę dla żyraf

leloszek373 lubi to.
  17. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

To nie są itemy od franka. One były do zdobycia w pięciu różnych eventach.

leloszek373 lubi to.
  18. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

ja sprzedaję drzewa na targu i kupię żyrafę bo mam jedną i jest jej przykro w samotności,żyrafa też człowiek i potrzebuje z kimś poplotkować np o polityce w ZOO.

19. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

62 farmerki brakuje do wykupienia ostatniej strefy Kryształowych Wodpospadów w SklepoRamie. Jak szaleć to szaleć;)xD8)

20. aisunel

aisunel Generał forum

Zrobilem rundke po 10 zakupow dukatow i zaczely sie robic schody,wartosci wplat juz sie dawno podwoily,trzeba to dobrze policzyc i ocenic oplacalnosc:eek: