Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by BA_Izolda*, Aug 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ale poradnik akurat do tych czterech nowych, mrocznych przepisów znajdziesz w dziale FAQ-Eventy, jest tam podany czas w jakim przepisy te były dostępne do zakupu:
    • start - 18.10.2017 r.
    • koniec - 20.10.2017 r.

vencja likes this.
  2. Kathea

Kathea Baron forum

SMOD_Atena, tylko że ja nie wchodziłam w poradniki eventów tylko w tabele z przetwórni. Tam jest napisane że jest dostępny za fl w galerii, jest podane że był w wyprzedaży o której piszesz, ale nie ma napisane że był dostępny tylko podczas tej wyprzedaży.

Konkretni pisze tak:
    "Do zakupu w Galerii handlowej za 59 FL. podczas wyprzedaży 18.10. - 20.10.2017"

Może zmyliłam manie po prostu ta kropka za FL, brakuje mi słowa "tylko" w tym. Ponieważ są przepisy które są do kupienia w galerii i były do wygrania w evencie jak np. cmj, dlatego uznałam ze tutaj jest to samo.

Last edited: Feb 19, 2018
    vencja likes this.
  3. vencja

vencja Młodszy ekspert

SMOD_Atena,
    dzięki za odpowiedź,
    Kathea
    dzięki
    po prostu muszę pilnie śledzić może się jeszcze pojawi się w galerii:(

4. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

Mam pytanko odnośnie ozdób w skleporamie :)
    Dlaczego czas oczekiwania przy ozdobach wynosi aż 48 h ? Czy poza PD dają jakiś przedmiot ?
    Dokładniej chodzi mi o :
    Owocowy automat - niespodzianka
    Babeczkowa niespodzianka
    Czekoladowe jajko - niespodzianka
    Itd. Wszystkie z napisem ostatnia szansa

5. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

dlaczego ze zbiorów nie wylatują gwiezdne kwiaty?

6. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Gwiezdne kwiaty? To jest eventówka do eventu z utylizatorem...

7. Kathea

Kathea Baron forum

Wylatuje cudowny owoc a nie gwiezdny kwiat, i wylatuje tylko z drzew.

8. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Jest wyprzedaż w galerii handlowej ;w zasadzie to jej nie ma, ale według faq powinna być.
    Prosimy Moda o poprawkę. :oops:

9. Kathea

Kathea Baron forum

Wyprzedaży nie ma. Ze względu na problemy techniczne została zakończona wcześniej, skończyła się dzisiaj o 11.50 (a zaczął się event o 10).

10. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

noo...cudowny owoc...miałam to na myśli napisałam co innego... :p

11. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

Daje tylko te punkty, słowo niespodzianka jest zmyłą, nic poza punktami nie ma, sprawdziłam w tabeli itemów

FarmerMC likes this.
  12. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

Dzięki wielkie :D Bo już miałem kupować xD

13. kevin

kevin Forum Pro

to są itemy od Franka za systematyczne odwiedziny i do postawienia na specjalnym pnączu(Słodka niespodzianka) może sprawdź czy masz komplet bo później to już tylko git ewentualnie w jakiejś wyprzedaży dadzą

14. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Zakręcona ta Twoja podpowiedź jak Farmerskie Koło Fortuny podczas wyprzedaży wejściówek: Albo coś kupujemy albo coś jest darmowe. Ale co ja tam wiem.:cry::cry::cry: :p:p:p
    A w temacie: utargowałam jedną, symboliczną farmarkę i na tym kończę "Owocowy targ"

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skąd i z czego mają lecieć te cudowne owoce?

16. niki1990

niki1990 Komandor forum

Noo, to się znów wyczyściłam z owocków. Pozostałe 70 farmarek na drzewko magiczne muszę dozbierać ze skrzynek. Ale za to udało się dziabnąć zagrodę dla żyraf

leloszek373 likes this.
  17. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

To nie są itemy od franka. One były do zdobycia w pięciu różnych eventach.

leloszek373 likes this.
  18. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

ja sprzedaję drzewa na targu i kupię żyrafę bo mam jedną i jest jej przykro w samotności,żyrafa też człowiek i potrzebuje z kimś poplotkować np o polityce w ZOO.

19. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

62 farmerki brakuje do wykupienia ostatniej strefy Kryształowych Wodpospadów w SklepoRamie. Jak szaleć to szaleć;)xD8)

20. aisunel

aisunel Generał forum

Zrobilem rundke po 10 zakupow dukatow i zaczely sie robic schody,wartosci wplat juz sie dawno podwoily,trzeba to dobrze policzyc i ocenic oplacalnosc:eek: