Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. duzy6666

duzy6666 Generał forum

hym a gdzie ta misja z 10 bananami? głodna jestem;)xDw porównaniu z tymi misjami co drzewka trzeba zakupić nagrody dużo lepsze:p

2. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

myślę, że to 10 bananów miało być jednym bananem, ale się komuś kolejność zadań pomyliła - ciekawa jestem w jakiej wersji misja wróci do spółdzielni

duzy6666 lubi to.
  3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

oj ja też;)

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

brzoza xxl jest nowoscia w tsach;) przeniesli ja z ekspresu do tsow....

Majeczka13 i leloszek373 lubią to.
  5. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Nowe drzewka : arakuaria wyniosła, arakuaria- jedno na farmę, drugie na baha, można dostać pomieszania.
    Ja już nie ogarniam tego expresu.... :wuerg::cry:

6. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

E tam, same drzewka niby w porządku, jednak o wiele bardziej cieszą mnie te zdobyte w eventach.
    I wiadomo, że prędzej czy później niemal każdemu się trafią obie araukarie i trafią też do G&T.

leloszek373, wiktaratuj oraz mania4691 lubią to.
  7. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Tak na próbę
    [​IMG] może być;):p

8. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Za szybko te nowości, człowiek jeszcze nie zdąży zrobić poprzednich misji a tu już kolejne ...

9. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Nie kupuję, nie mam florenów, dziękuję za promocję, hehe, chyba że... reklamują w tv pożyczkę w providencie tylko na rrso197%. Wezmę nakupię florenów i wykupię wszystko w farmie :p

10. pley50

pley50 Forumowy żółtodziób

powinni najpierw dać w misjach floreny a nie rządac za roślinki floreny

jadwiga67 lubi to.
  11. mieczu

mieczu Baron forum

jeden z bardziej udanych miksów w mojej farmerskiej karierze :p

12. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Gra darmowa, nikt nic nikomu nie każe, ani do niczego nie zmusza. Chcesz grać za darmo możesz, ale nie wszystko będziesz mieć, a z czegoś żyć muszą... Floreny w misjach są ale jak dla mnie to jest zachęta żeby w końcowym efekcie kupić za real kase, bo możesz mieć to czego nie możesz mieć.

wiktaratuj i mania4691 lubią to.
  13. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry śpiąca królewna bez krasnoludków to nie królewna:) a później będzie czerwony kapturek bez wilka )

magdusia668 lubi to.
  14. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

kto chce to kupi , jednak dużo ostatnio się dzieje na farmie i wszystko związane jest z kupowaniem :( no ile można ? ... niech odkręcą kurki na lepsze BB, lepsze niespodzianki w skrzynkach a nie taka losowość , że ciągle wypada np. 1 gwiazdka , 1 zośka itp.trochę to jest denerwujące:cry:

15. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A no widzisz, każdemu co innemu się podoba, bo mi akurat taka losowość pasuje.
    Dlatego lubię również te skrzynki z których za każdym razem co innego wypada.

16:38
    Co za szaleństwo na targu się dzieje! Nowe misje + targ owocowy :inlove::inlove::inlove:
    Glicynia wraca do łask, jakieś owoce za 70 tys już lecą...
    Wszystkie kury hodowlane będą moje ;)

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2018
    wiktaratuj, leloszek373 oraz yen10 lubią to.
  16. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

O co chodzi z tymi znikającymi owocami z targu???

17. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

jest poradnik to poczytaj :) jak dla mnie duzo trzeba oddać na te kilka farmerek

18. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Dziękuję bardzo za informacje:) Tak dużo ostatnio się dzieje na farmie, że człowiek już nie ogarnia tego wszystkiego:)
    Pozdrawiam:)

19. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

gratulacje,rzeczywiście warto się pochwalić;)

mieczu lubi to.
  20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

.elom. - Twój post nie będący w temacie wątku usunęłam.

Owocowy Targ to event, kiedy zawsze się zastanawiam. Robić i zbierać farmarki, czy sobie odpuścić i pohandlować na targu.

wiktaratuj lubi to.