Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam w nowym roku
    Ja wystawiłem 8 sztuk sadzonek pełniowych zdobycznych i mam nadzieję że wyrośnie mi gromnica wreszcie. Na kole zakręciłem sobie i wpadło takie coś :) Jeszcze trochę kocich elfów i z IV częścią będę miał spokój

2. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

tyle roślinek chciałabym wysiać i tak mało czasu:oops:

leloszek373 lubi to.
  3. waptur

waptur Okazjonalny autor

Witaj w klubie! U mnie o samo... >:(:mad::cry:

picantinio2012 i -Batka74- lubią to.
  4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

większość farmerów nie siedzi całymi dniami przy komputerze, chociaż może ktoś siedzi, mogę napisać jak ja to rozwiązuję - nastawiam przypominasz w telefonie i zajmuje się realem, przypominacz dzwoni i jak mam czas to idę pozbierać farmę, a jak nie mam czasu to farma czeka
    ale jakby mi zależało na hodowli nietoperzy, to może bym się bardziej poświęciła xD:pxD

picantinio2012 lubi to.
  5. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

Po "wpadce" z kalendarzem świątecznym i zamykaniem się prezentów - kolejny dowód na to że moja farma jest na felernym serwerze. Tym razem na plus. Bonus z pnącza przyspieszający wzrost roślin pełni o 10% mam podwójny xD Faktycznie roślinki rosną 20%szybciej.[​IMG]

https://iv.pl/images/87793236011770924924.png

tigre i fankaromka lubią to.
  6. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Podsumowanie drzewek duch(20 szt. )- 7 fosforyzujących zwykłych,7 wierzb ośmiorniczych w tym 3 xl, 4 mroczne jabłonie w tym 1 xl, 1 sarkofagowiec (mój 2 ) i w końcu perełka mój pierwszy kaktus gromniczny( trochę długo rośnie, ale co tam miecio zaspokojony).

7. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

hahahahaha ale mi drzewka obrodziły, uśmiałam się : wierzba ośmiornicza x3, fosforyzujące drzewo x2 + XL, Jabłoń mrocznej królowej x5 + 3xXL + XXL

fankaromka lubi to.
  8. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Na 15 sadzonek mam 8 wierzb ośmiorniczych, 5 fosforów, 1 wybausznika pełzającego i mroczną jabłoń. Nie jest najgorzej, ale dalej brakuje piankowego ducha żeby ruszyć z misją. Życzę innym więcej szczęścia.

Anhedrea lubi to.
  9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dojrzały mi tajemnicze duchy.
    Lepiej nie pisać co wyrosło, gromnicy nadal brak.

Widełki3 i fankaromka lubią to.
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

na 20 sadzonek: 4 fosfoty, fosfor Xl, jabłoń mrocznej 4, jabłoń mrocznej xl 2szt, jabłoń XXL, ośmiornicze 4, ośmiornicze XL 2szt, sarkofagowiec 2 szt,

Widełki3, AlfaWilk oraz Dotti lubią to.
  11. Cleosia1

Cleosia1 Aktywny autor

na 5 sadzonek;2 drzewka fosforowe, 1 wierzba ośmiornicza XL, sarkofagowiec i kaktus gromniczny :)

12. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie z ośmiu wystawionych tajemniczości wyrosło jak zwykle z drzewek-duchów... wielkie nic. :p Mówiąc dokładniej, do mojej kolekcji dołączyły 2 dodatkowe fosfory, 3 mroczne jabłonie i trzy wierzby ośmiornicze - w nieskazitelnie czystej postaci, bez żadnych ulepszeń, żeby za dobrze nie było... xD Gromnica pozostaje więc nadal drzewkiem-duchem, bo na mojej farmie ujrzeć jej nie można i pewnie pojawi się bidula dopiero wtedy, gdy dopuszczą ją do wymian na G&T.:p

Ale za to Koło Fortuny obdarzyło mnie czymś, co pokazuje się na nim baaardzo rzadko, a mianowicie tym oto bonusikiem:

Na tak krótką pełnię w sam raz. :D

13. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

To i ja się "pochwalę". Na 15 sadzonek 6 fosforowych, 6 jabłoni mrocznej królowej i 3 wierzby ośmiornicze. w tym, wow xD 1 XXL(fosfor) . Na całe szczęście nigdy nie kupuję TS'ów, bo chyba nie byłbym zadowolony.

14. mroczna1589

mroczna1589 Czeladnik forum

po prostu rewelacja.......

jabłoń mrocznej królowej x2:wuerg::wuerg::wuerg:
    wierzba ośmiornicza:wuerg::wuerg::wuerg:

15. luna198

luna198 Czeladnik forum

U mnie z trzech sadzonek jabłoń mrocznej królowej xl fosforyzujące drzewo i kaktus gromniczy

16. niheii

niheii Czeladnik forum

noooo....faktycznie niesamowite drzewka wyskoczyły:cry::cry::cry:

jabłoń mrocznej królowej sztuk 2
    fosforyzujące drzewo sztuk 1

jestem ogromnie szczęśliwa-.-xD-.-

fankaromka, poison1989 oraz -Batka74- lubią to.
  17. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Witam w klubie:p To jakiś żart? Gromnica nadal duchem pozostaje bo wyrosły jablon mrocznej 1-xxl,2x xl i 2x zwykle,2x fosforyzujące drzewo i 1x ośmiornica xl :wuerg:To już w poprzednim lepiej było bo wyrósł sarkofagowiec, piankowe,wybałusznik i upiorna wierzba.Więc gromnicy nadal jak nie było tak nie ma ...:wuerg::wuerg::wuerg:Modły trzeba wznieść może MB Gromniczna się ulituje i gromnicę ześle?o_O

fankaromka i poison1989 lubią to.
  18. poison1989

poison1989 Czeladnik forum

o, to i ja się pochwalę drzewkami

fosforyzujące drzewo xl-sztuk 1:oops:
    wierzba ośmiornicza-sztuk 2:oops:

hm.....8)8)8)

fankaromka lubi to.
  19. magros

magros Nadzorca forum

to umnie tak samo fosforyzujace i jablonie z 6 szt i jeden wybalusznik

fankaromka lubi to.
  20. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

witajcie w klubie niesamowitych(dla mnie dennych)drzewek:wuerg::wuerg::wuerg:

fosforyzujące drzewo x 2
    fosforyzujące drzewo xl x1
    wierzba ośmiornicza x 1

i jeden rodzynek,na otarcie łez-.-8)-.-

purpurowy wybałusznik pełzający8)