Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Za 48 razem udało mi się wykręcić tego Cebera, takie brzydactwo a tak cieszy:D. Pnącze odpalone.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie za 7 razem cerber wpadl, nie mam jeszcze pegaza, a wejsciowki sie skonczyly ;P
    kiedys wpadnie

3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Gratuluję wszystkim , którzy zdobyli cerbera :). U mnie na 106 kręceń kołem nie ma cerbera:wuerg::cry:, jak na złość koło zatrzymywało się przed lub tuż za cerberem , a nie chciało się na nim zatrzymać :cry:. Taka to losowość w grze , jeden gracz dostaje nagrodę za 1 razem lub wielokrotnie ta samą , a inny kręci , kręci ...... i nic>:(.

magdusia668, Azile oraz __BiAłY__ lubią to.
  4. saktura

saktura Forum Pro

40 kręceń i brak cerbera. ze zwykłych wejściówek też klapa. nawet bonusu na plony nie mogę trafić :cry:

Azile i bari06 lubią to.
  5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Kończąc ten event właśnie zdobyłem 150 cudowne pnącze, a pamiętam dzień jak miałem tylko jedno :D i nawet nie wiedziałem co to jest :D: :D :D :D aż tyle lat już gram...łał.. jaki ja stary jestem.

Ja miałem szczęście, pierwszy strzał i od razu Cerber :D :D

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 października 2017
  6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Robin Hooda się nie spodziewałamo_O A jednak istnieje:D

7. migra

migra Okazjonalny autor

Super zabawa !!! Naprawdę !!! Kupuję imprezowe wejściówki , losuję i.... co mam ? KULKI Z SERA . Koń by się uśmiał z takiej imprezy :wuerg:

8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

O! Współczuję a mnie też denerwuje jak wylosuję kolejne żółte zagrody i drzewka.

9. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Gratuluję ładnego przeskoku :D Pewnie że Robin istnieje, kilka dni temu też tak mi wyszło z miksu, z azjatyckiej . Szkoda tylko że taki tani, prawie w cenie czarownicy... Zresztą wiesz, bo mamy ten sam targ.

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję bardzo i również gratuluję Robina:) 28 mln to jeszcze nie tragedia. Mam wiele tańszych zwierzaków w stodole;)

11. dora5529

dora5529 Naśladowca mistrzów

Na 50 prób mam ;[​IMG] [​IMG]

brak itemu mityczny feniks

12. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

a jak to robisz ze masz 910x punkty?? ja mam tylko 50.... :/

13. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Miałam odpalone bonusy tj. sowy, wrony, smoki, dzięcioły, kokon motyla, mopsa, kocią bandę, tęczową magię, marę, leniwca, dżem, wieniec... Trochę się tego uzbierało... ;)

14. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

kupilam pakiet ingrit a itemu nie ma

15. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Ale jajco....8 godzinne szaleństwo? ... farmerkowe znaczy się..xD dni szaleństwa...

eliza9070 i magdusia668 lubią to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-galonzia- jeśli do tej pory jeszcze nie odnalazłaś itemu to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

17. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

cerber x8 a pegaza też brak :cry:

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wystawilam wszystkie TS jakie błakały mi sie w paskach na farmie i wyspie,dostalam bazanty i .....na wyspie xxl z nowych drzewek :D

[​IMG] [​IMG]

teraz wystawiłam TS z obecnego eventu moze trafia sie krokodylki,chociaz mam 2 szt to na gt jeszcze jedne by sie przydały :p

19. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Tak wszystkim się wyświetliło..dlatego też opóźniły się obecne eventy.:)

Otwierałam sobie skrzynki z pnącz i w jednej z świecidełkami miałam TS ..3 drzewka Mau i 1 zagroda z krokodylem..teraz nie mam gdzie wystawić ..ale może będę miała krokodyle..będę teraz sobie nucić...Jeśli nie chcesz mojej zguby krokodylka daj mi lubyxDxDxD czytać BB

20. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Bingo:D