Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Miksiorki przy kawie:music:

2. ammi1952

ammi1952 Okazjonalny autor

Złamałam sie dziś i 2 tajemnicze kupiłam - żałuje i to bardzo papugi i leniwce klasyczne trafiły mi sie hahaha

3. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

u mnie jak zwykle nędza:( na 4 zagrody:2 flamingi, tkalnia żółta i pandy czerwone...349 poziom na bahamie:/ dokupiłam jeszcze 3 rano się okaże ale 630 fl za pakiet to trochę dużo

usiamik46 lubi to.
  4. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Wydałam ostatnie florki na TS i wyszły małpy pomarańczowe ,mam 352 lvl na baha jestem:cry:

5. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

U mnie na farmie obowiązuje zasada, że wszystkie niepotrzebne zagrody wysłane pociągiem wracają do mnie w TS-ach. Pomarańczowe, żółte, klasyczne, lemingi, anakondy, małpy, pandy... I nie ma znaczenia, czy TS-y są kupione, wygrane czy wyciągnięte z misji. Zasada dotyczy wszystkich.
    Tak więc tym razem zamiast potencjalnych krokodyli wyskoczyły żółte wielbłądy, papuga, leniwiec i anakonda. A zamiast żyraf - dla odmiany - anakonda, leniwiec i żółte bikini.
    Sama radość.

usiamik46 i Mamcia493 lubią to.
  6. bozena1610

bozena1610 Czeladnik forum

Do mnie dzisiaj uśmiechnęło się szczęście chyba za piątym razem ale trafiłam żyrafy i teraz luuuuuzik! Pozdrawiam grających.

F- 114 B-344

7. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry event zaliczony zyrafka jest a z ts z eventu same powtorki powodzenia latajacym

8. tigre

tigre Fanatyk forum

a ja nie wytrzymałam i jak tak te żyrafy się u Was pokazywały to zakupiłam sztuk 5 - 4 do paskowe ale przynajmniej krokodylek się trafił :)
    dla krokodylka to na targu chyba jedzonko kupisz :) gratulacje :)

toDzasta i magdusia668 lubią to.
  9. kajka4065

kajka4065 Czeladnik forum

Niestet, też kupiłam 5 zagród i nic ciekawego nie dostałam :(

10. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Kupiłam 15 zagród i najlepsze co się trafiło to 1 aksolotle:eek:.
    Ale nie dałam za wygraną i rzutem na taśmę dokupiłam wieczorem jeszcze 4 sztuki,no i rano się okazało,że dostałam hipopotama i wreszcie-nareszcie żyrafę!:inlove:
    Gratuluje farciarzom,co to odkryli nowość wśród kilku TS-ów,ja musiałam zainwestować aż w 19.

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Mnie jakoś żyrafy omijają, zresztą absolutnie mnie to nie dziwi :D
    Za to hipków i czerwonych zagród oraz żółtych warsztatów mam pod dostatkiem.
    Na pocieszenie różowe wielbłądy doszły i już mogę nimi zapełnić całą menażerię.:)

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Żyrafy dojechały.W sumie nieźle

13. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Zatem rano jutro przechodzę poziomy wyżej :D

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

15. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie aż 2 żyrafki na wypasie ...reszta wiadomo , to co u wszystkich :p

AgiFarm83 i tigre lubią to.
  16. tigre

tigre Fanatyk forum

sąsiadka a ja się zastanawiam kto mi tak podżera drzewka od góry ;)

Nowe misje się szykują na baśce - od jutra - opisy już są to gdzie jakiś komunikacik.....?
    ...i co to są tropikalne girlandy....-.-

17. molo9

molo9 Czeladnik forum

No ja pierdziu:)))) ,tyle co z urlopu przyjechalem,ale to...ja jestem wariat:) w klonowaniu ale czegoś takiego to nigdy nie trafiłem ,
    no graty przepotężne:)))

AgiFarm83 lubi to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A w ogłoszeniu są odnośniki do nowych misji: >>klik<<.

tigre lubi to.
  19. tigre

tigre Fanatyk forum

a to udało mi się przegapić, dzięki :) :) :) oj bananków znów zabraknie a foczki ładne ...zobaczymy co ze słoni odblokuję :) :)

magdusia668 lubi to.
  20. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

to moje długoszyjki żrą co popadniexD a co do girland ...nic nie wiem , poszukam , doczytam :p