Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

A ja sekwoi XXL i brzozie XXL mówię stop -.- niech jadą na inne farmy , boję się już odkrywać sadzonki , ciągle to samo :sleepy:

2. dosias

dosias Generał forum

mam wszystkie nowości oprócz cisu na farmie( nie moge na niego trafic a wysłałam już sporo kursów) oraz nie dostałam żadnej hurmy nawet najzwyklejszej, chciałabym dostac przynajmniej jedną może w koncu się uda

Nutka lubi to.
  3. nicponiara

nicponiara Czeladnik forum

A ja znowu pełno hurmy a wielkie nic z nowości.

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko,ze sandalowiec xxl moze byc do zdobycia tylko teraz..a nastepna okazja moze sie pojawic moze za rok...
    w obecnych tsach normalnego drzewka juz nie ma...
    a patrzac na FAQ,,to z niego wynika,ze podstawa z tsa,,ulepszenie ekspres

5. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Dziekuje zalapalam:p

6. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

To również jest bardzo prawdopodobne, ale ta ilość, która obecnie znalazła się w obrocie, może i moim zdaniem będzie miała duży wpływ na znaczne zwiększenie minimum w TOP.

7. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry widze ze jak jedno drzewko sie przyklei to juz nie odpusci z farmy 0 nowosci na bahamce brak tiki obsadziłam sie muszkatałowcami sekwojami i sandałami w wersji xxl

oset53 i Nutka lubią to.
  8. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jaka ilosc? Czy ktos w tej edycji jest w stanie zdobyc powiedzmy 100 sandalow XXL? Kazdy z nas ma srednio po kilkanascie sztuk, a zanim wejda w obieg na GT to tez troche wody uplynie.
    Do dozynek zostalo powiedzmy 90 dni i nie panikowalabym, ze te pare XXL zmieni w znaczacy sposob dol topu.

Cos tam jeszcze wyskrobuje z pociagu, ale bez wiekszego przekonania. Nadal brak magellana, licze na to, ze do konca edycji do mnie przyplynie :p

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Witam niedzielnie :)

Zmieniłam sadzonki na srebro i od razu lepiej :) dostałam 2x wierzbę iwę czy jak jej tam i na Baśce tiki :)
    Więc na farmie brakuje mi tylko cisu, a na Baśce: oszpilny jadalnej i jujuby. No nic walczymy dalej.

10. malutkaa1

malutkaa1 Czeladnik forum

Witam jakie drzewka na farmie i wyspie kupujecie do pociągu by wystarczyło na kurs srebrny?

oset53 i Majeczka13 lubią to.
  11. -norbijas-

zwykle sandalowce moga cos zmienic jesli chodzi o top a ulepszania to tylko lekka kosmetyka wyspy;)

Ostatnie edytowanie: 27 sierpnia 2017
  12. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry
    Z nowości to póki co mam jujube i yangmei na baśce a cis i bukan na farmie.
    Pociąg jeszcze kursuje i będzie więc może dozbieram resztę :p

13. chris975

chris975 Fanatyk forum

Ładna ilość sandałków xxl :)
    Można wiedzieć na ile kursów i jakich głównie?

14. -norbijas-

Sasiad ..dzis rano z 38 sreberek bylo ich 7:)
    reszty nie liczylem

15. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Mój pociąg ciągle jeździ, ale z nowości nadal brak jujuby, tiki i cisu. Może jeszcze coś dowiezie. Powodzenia wszystkim w odkrywaniu nowości.

Widełki3 i oset53 lubią to.
  16. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Dobry.
    Pociąg ciągle kursuje, wczoraj kilka fajnych drzewek przywiózł w krótkim czasie a potem znowu
    bananowiec itp. Poluję na muszkatałowiec, no i oczywiście na nowości i jakoś marnie mi idzie.
    Dobrego dnia Wszystkim.

17. abask

abask Fanatyk forum

Rano odkryłam
    2 x balsamowiec XXL
    2 x brzoza XXL
    Nic z tego nie miałam więc jestem zadowolona. :)

Jeszcze bym chciała drzewko srebrzyste i tiki a także hurma by się przydała :)

18. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mi tiki wyszło z najtańszego wkładu,bo na farmie jakoś kiepsko się obrodziło z najdroższego więc zaczęłam kombinować z tańszym wkładem a jeśli hurmia nie dojedzie do Ciebie to podczas następnego G&T odezwij się do mnie mi to nawet trzy xxl się trafiły a normalne taż mam

abask lubi to.
  19. abask

abask Fanatyk forum

Ja składy różne puszczałam ale tiki się nie trafiło. A na GT ( jeśli hurma się nie trafi) się przypomnę :) Dziękuję :)

waderówek lubi to.
  20. ANETA111

ANETA111 Mieszkaniec forum

Witam :) bo bardzo fajny event :D
    Na chwilę obecną brakuje mi tylko 4 nowości inne zaś nawet razy 3 , ze zwykły xxl wyszła nawet palma acai i moringa jestem mega zadowolona xD wrzucam tylko po 500

waderówek i kaska860 lubią to.