Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

robiłam wpłaty srebrne i złote a teraz przerzucam się na brązowe. Zobaczymy co się z tego urodzi :p

2. amber♥

amber♥ Komandor forum

Muszę sobie ponarzekać , czasem to u mnie działa :D
    A więc daję tylko złote donice i jak do tej pory z nowości dostałam tylko wierzba iwa, jujuba ... i to na tyle :( w sumie ucieszyło mnie też drzewko muszkatałowiec XXL bo nie mam - stoi na polu mam obawy dać do paska bo nie wiem czy to z podstawą ( wyżej są posty ze komuś brak podstaw )..zrobiłam też misje z sadzonkami ..dam tylko przykład 2 x palma kokosowa xxl ..więc o reszcie nie ma co wspominać...ale sobie ponarzekałam , może teraz pendolino przywiezie przynajmniej "starsze nowości" których nie posiadam o nowościach na razie marzę ..:)
    powodzenia ..

Nutka, toDzasta oraz Karo* lubią to.
  3. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

U mnie jak narazie na farmie z wpłaty złotej wyskoczyła perska albicja jedwabista XXL i jakiś bukan magellana czy jak mu tam na bahamie ze złotego ładunku durian XXL. Teraz zbieram ładunki i hurtem postawię na farmie :D

Nutka lubi to.
  4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja ciągle złote,poza pierwszą srebrną,przez pomyłkę.Póki co same nowości i xxl ( z wyjątkiem akacji).Kilka podgoniłam fl.Ogólnie jestem bardzo zadowolona.Na farmie tylko srebrzystego mi brakuje,do kompletu nowości.Teraz brzoza xxl i coś tam magellana się urodziły.

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2017
    Nutka i jacekf lubią to.
  5. siorka84

siorka84 Czeladnik forum

Ja póki co dwa razy złote donice i w ogóle nie widzę sadzonek w moim inwentarzu. Oczywiście nie pamiętam wszystkich drzewek, ale nawet jeśli się tam pojawiły, to jakieś klepane drzewka XXL typu jarzębina, pinia czy daktylowiec. Mega słabo :(
    Powinni rozwiązać to tak, że wiesz co dostajesz, a nie musisz sobie szukać w inwentarzu :(

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale wiesz co dostajesz.Przecież widzisz co urosło.Nie rozumiem w czym tkwi problem?Sadzonki są w inwentarzu - jedne na farmie,drugie na wyspie - wystawiasz,dojrzewają i patrzysz co się urodziło.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

siorka84 w inwentarzu musisz szukać wybranych w pociągu brązowych, srebrnych lub złotych drzew, następnie wystawić je na odpowiedniej części gry, po 4 h zbierasz ładunek i otrzymujesz losowe drzewo.

8. ania5757

ania5757 Baron forum

dopytam
    po polnocy
    -zaladowac pociag?
    odebrac ładunek?
    posadzić drzewko?
    odkryć drzewko?
    pozdrawiam

abc2016 lubi to.
  9. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

W zasadzie nie ma się czym chwalić ;)
    Ponieważ nie mam wsadu na ładunek srebrny a co dopiero na złoty / no może mam ale szkoda marnować tyle drzewek / :p
    więc tylko brązowe na Bahamę przywozi pociąg xD Efekt na 8 odkrytych do tej pory nowości stanowią 25% a nowości XXL też 25% czyli co drugi brązowy ładunek daje starszą XXL-kę :sleepy: więc jest dokładnie tak jak zakładałem xD
    ps. nowsze ani razu nie odkryłem po pónocy :cry:

Nutka lubi to.
  10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam już 2 nowości - Bukan Magellana i Drzewo Tiki-z największych wsadów
    Wysyłam napierw brązowe, potem srebrne i złote i tak w kolko-raz farma raz bahama

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ladowac i odbierac wklady;)

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

U mnie od dawna na wyspie lepsze drzewka wypadają niż na farmie i to zarówno z pociągu jak i za FL.

Puszczałam do tej pory najwyższe ładunki i z nowości mam drzewka: jujuby, Tiki, durian xxl, sandałowiec xxl a za FL wpadła szeferdia kanadyjska.
    Natomiast na farmie też najwyższe ładunki i niestety nowości nie ma tylko stare xxl typu daktylowiec, migdałowiec, a za FL czarna wierzba xxl, krzew glicynii xxl itp. Brzozy ani nowości nie mam.

Zobaczę co wypadnie z tych niższych ładunków.

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

I teraz wszyscy będą po nocach siedzieć :D

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

to ja przejde na zbior dzienny...:p

15. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam u mnie z najwyzszych wkladow oszpila,jangmei,akacja,muszkat,jujoba,tiki,brzoza cis ,hurma wierzba iwa,ciesza mnie nowosci

Nutka i usiamik46 lubią to.
  16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na razie 4 sadzonki odkryte:akacja xxl,plumeria XXL,balsamowiec XXL i nowość oszpilna jadalna.:music: Tylko najwyższe ładunki na wyspę na razie robię.

17. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Z najwyższych faktycznie nowości wypadały cały czas u mnie , chociaż wczoraj i z brązowych też ładnie leciały.. Bez różnicy czy na farmie czy wyspie . Jeździmy dalej..:)

Nutka i ramona45 lubią to.
  18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

A u mnie na razie oo aż w szoku jestem na baha sandałowiec XXL, balsamowiec , tiki, durian XXL , szeferdia kanadyjska, mangrowiec XL, i jujuby no nigdy tak jeszcze nie miałam :)

Nutka i usiamik46 lubią to.
  19. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a ja dostałam na baha: jujuby, balsamowiec XXL, oszpilna, mangrowiecXL i kilka starych XXL. Na farmę:2 x cis, sekwojaXXL, perską 2XXL, brzoza i XXL, hurma.
    Głowy mi nie urwało. Wszystkie większe XL pojechały i nie wiem co wysyłać?:)

20. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Z nowej misji w spółdzielni - tej z Tarzanem, dostałam akację, nerkowiec XL, palmę kokosową XXL, i dwa MANGROWCE XXL:inlove:

kybek93 i Nutka lubią to.