Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jedna sztuka co 20 lub 24 h.Raz na dzień zbieram w każdym razie :)
    Sprawdziłam,zebrałam specjalnie dla Ciebie ;) - 24 godziny.

jagódka133 lubi to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dzięki :* jestem ci winna jeden kubek :p

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Nagniot tym razem mnie zawiódł, na 7 wsadów żadnego rzadkiego drzewka z pierwszych trzech :cry:
    Jedynie uzupełniłem braki w akacji i balsamowcu.
    Zaraz wygonię go kijem xD

hiacynta lubi to.
  4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

115 florenów poszło, ale Miecio zadowolony ;) jest jeden muszkatołowiec, jeden mangrowiec i jeden ambrowiec :D:D innymi drzewkami tez nie pogardziłem;) Nagniot jak zawsze się spisał :p

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

juz taka szczesliwa bylam jak przeczytalam ogloszenie....a tu tylko 40 razy...dziekuje, postojee :p

6. RWM41

RWM41 Ambasador forum

A gdzie misje??? U mnie nie widać

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie też misji jeszcze nie ma, ale wcale mnie to nie smuci, co się odwlecze to nie uciecze :p, pojawiło się trochę błędów na początku eventu, zbyt wiele rzeczy na raz uruchomili, więc może stąd ta sytuacja z brakiem misji :)

EDIT: już misje są dostępne ;)

Ostatnie edytowanie: 27 lipca 2017
  8. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja również jestem zawiedziona :wuerg::wuerg:.

Nutka, nikki2676 oraz -toja_71- lubią to.
  9. abask

abask Fanatyk forum

Ja tak samo. Już chciałam kupić ale jak przeczytałam, że tylko 40 razy to wymiękłam. Może to i dobrze ;)))

Nutka, nikki2676 oraz -toja_71- lubią to.
  10. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

lubię Nagietka i jego drzewka, wiem co kupuję i dzięki temu mam pierwsze akebie, akację, ambowca, balsamowca i muszktałowca :inlove::inlove:

dotikampo i Miśkowo lubią to.
  11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Uff, zaszalałam u Nagniotka:music: Poszło chyba 340 FL ale mam po 1 szt. mangrowca, ambrowca i muszkatołowca:D Nie kupuję TS-ów od prawie roku, eventowe nigdy mnie nie rozpieszczały, tak więc nawet starocie były dla mnie nowościami. Mam dodatkowe 7 akacji, 11 akebii, 12 ylang-ylang, 7 balsamowców (nie miałam żadnego), 13 perskich albicji, 6 sekwoi i xxl-ki złotolistnego, draceny i magnolii.

Jestem zadowolona:D, przy najbliższym G&T - korzystając z dzisiejszych nadwyżek - uzupełnię kolekcję drzewek i zwierzaków:inlove:Niech żyje Nagniotek!!!:inlove:

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ta wersja Nagniotka mnie się też podoba i nie trzeba czekać 5 godz. na ujawnienie zakupu.:)
    Najwięcej jednak wypada zwykłych drzewek ale mam też 2 mangrowce, 2 magnolie xxl i złotolistne xxl - fajnie, że wypada też podstawa.
    Brak mi tylko ambrowca ale doładowanie mam, to jeszcze poszaleję:)

13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Fajne warianty do wyboru u Nagietka.
    Jestem zadowolona, choć wydałam 165FL i ani razu nie dostałam tego najspecjalniejszego xDdrzewka to i tam mam kilka balsamowców a nie miałam wcale, akacje miałam jedną, a tu też kilka wpadło. Ponadto magnolie XXL, akebie, sekwoja i dracen kilka.
    Poluję dalej :p Wypłuczę się chyba do zera z długo ciułanymi zapasami florków

Edycja: Wypłukałam się do zera, ale mam i ambrowiec i mangrowiec. Tylko muszkatałowca zabrakło do szczęścia, ale i tak jest lepiej jak dobrze

14. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Kurczątko a u mnie go nie ma:(

Znalazłam w neewsach bo w zegarze dalej nie ma.

15. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Skusiłam się na kilka drzewek i chociaż dostałam tylko 1 z tych nowych, to nie żałuję, bo się przydadzą.
    Weekend zapowiada się ciekawy - będą aż dwa mini eventy z dodatkowymi PD!
    Tylko ten nowy pakiet wydaje mi się mało opłacalny - za 19,99 to można kupić 150fl za jednym machnięciem, co prawda bez bananów i gwiazdek ale i tak wydaje mi się, że nie warto go kupować.

Nutka i gosiagosia60 lubią to.
  16. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Itemu nie kupuje bo sie nie opłaca i znając moją skleroze zapomniała bym zebrać hahahha

17. mieczu

mieczu Baron forum

Nagietek rządzi 8)
    Kupiłem do teraz 39 drzewek, dostałem od domokrążcy m.in.:
    - 2x mangrowiec,
    - 2x ambrowiec balsamiczny,
    - 2x dracena XXL,
    - 2x drzewo złotolistne XXL
    oraz kupę akacji, akebii itd.
    No jak gościa nie lubić? ;)

18. jacekf

jacekf Komandor forum

i ja tez skusilem sie na zakup u tego doktorka....... w ten sposob zyskalem 2 x mangrowiec , 2 x ambrowiec jakis tam...... , 2 x dracena xxl , 2 x zlotolistne . nie jest zle......................;):p

tofik26, mieczu, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie udalo mi sie trafic nowosci, ale mam pierwszą akację i kilka innych drzewek ktorych nie mialam ;)

__BiAłY__, SperanzaE oraz Nutka lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jacekf Gift&Trade obecnie nie ma, w związku z tym Twój post usuwam jako offtop.