Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Sekme

Sekme Generał forum

Te wszystkie stare zagrody bez problemu znajdziesz podczas G&T i to w niskich "cenach". Mamy tego pełno w grze, więc nie są specjalnie wartościowe. IMHO szkoda FL na taką zabawę ;)

toDzasta, leloszek373 oraz gosiagosia60 lubią to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Podczas ostatniego G&T szukałam zagród świstaków i skunksów. Niewiele ich oferowano, a w balonie chcieli za nie nowości.
    Otrzymałam je od zaprzyjaźnionych farmerów:music:
    Dzisiaj za 30 FL mam 2 dobre zagrody. Jak dla mnie warto było:)

3. Sekme

Sekme Generał forum

O to nowość... Nie śledziłam ostatniego G&T, więc przepraszam, jeśli wprowadziłam w błąd z tą łatwością zdobycia. Chociaż nawet w takiej sytuacji i tak obstawiałabym G&T, niż kupno za FL. Szczególnie, że zagrody to raczej dla Miecia z Manią są :)

toDzasta, leloszek373 oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. bacowa70

Wiesz tak szczerze mówiąc, to wszystko w tej grze jest dla Miecia i Mani8)xD
    Ktoś te zagrody jednak musi mieć, żeby zwierzęta kupić mógł ktoś.;):)

5. magros

magros Nadzorca forum

witaaam oszaleli z eventami jeden sie skonczyl drugi zaczyna chyba trza przestac robic

6. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

brawo Ania :D mnie sie aksolotla nie udało , wyraźnie mnie nie lubi :pczyli nadal tej zagrody brak :(

Nutka, leloszek373 oraz bacowa70 lubią to.
  7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Tym razem Nagniota odpuszczam , tylko biały stwór i ewentualnie łasica są wg mnie warte zachodu , za duże prawdopodobieństwo trafienia zagrody paskowej.
    Zdecydowanie wolę jak przejeżdża do nas z drzewami , ale to takie zboczenie /sic!/ zawodowe sadownika.
    Oczywiście dla młodszych stażem , bądź mniej zasobnych w starocie to oferta warta rozważenia.

Natomiast misje dla farmerów-ekspertów wciąż budzą u mnie spory niesmak. Typowa sztuka dla sztuki na odwal się.
    Być może wprowadzeniem tych roślin do szklarni pokazaliby , że warto zacząć interesować się tematem , ale patrząc z perspektywy czasu nie jestem optymistycznie nastawiony.

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

sama nie wiem co robić jedyne czego nie mam to: skunksy, świstaki, kraby, tiki no i aksalotlem bym nie pogardziła. Czyli na wybranych 8 zagród będą tylko 3 które mnie interesują. Hmmm słabo trochę

9. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

hej :)

z jaka czestotliwoscia jest G&T ? kiedy byl ostatnio ? jakies sluchy co do tego kiedy bedzie ?
    mialam przerwe w grze stad te pytania
    czy u Nagietka jak wybieramy te wszystkie zagrody to za calosc placi sie 15 florkow ? chyba jestem zbyt naiwna :D

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wybierasz 8 zagród które odpowiadają Ci najbardziej i z tych 8 losowana jest jedna, którą dostajesz i taka przyjemność kosztuje 15 FL.

a G&T z tego co pamiętam było w styczniu, na resztę nie znam odp.

Odpuszczam Nagietka, wolę jak przyjeżdża z drzewami. Borsuki mam 3, niedźwiedzi 4, lisów to samo, orły 4, mrówkojady 5. Więc nie ma co wydawać. gołębie, motyle, jeże i krety mam po 1 ale w zupełności mi wystarczają.

Ostatnie edytowanie: 18 kwietnia 2017
    leloszek373 i agni33 lubią to.
  11. bacowa70

Dzięki Agula:) wiedziałam, że zrozumiesz moją radość i szczęście z posiadania tego stworka:D;)
    I nie smutaj, Tobie też kiedyś wpadnie. Ty pewnie masz już bizony, a ja nie:eek:

12. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

a haaaaa
    :D :D :D
    to moj pierwszy nagietek i tak kombinuje , po co wybierac to 8 , skoro jak doczytalam 1 kosztuje 15 fl, ech,,, ale numer :D
    g&t pamietam doskonale, i zawsze bylam zadowolona a tu jeszcze takie ku-ku :p
    ojj , w styczniu .. wrocilam do gry w marcu . a z jaka czestotliwoscia sie pojawia, czesciej niz raz w roku ?

leloszek373 lubi to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tutaj nie pomogę bo gram od grudnia i od tego czasu był jeden.

leloszek373 i agni33 lubią to.
  14. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

rozumiem, jak ja wczesniej gralam od 2010 to tego nie bylo ;)
    moze ktos dopisze :)

patrze na misje florenowe, jak mi wpadna minimum 10 to zabawie sie 8)

( ze zwyklych nie mam jezy i miska -ale widze ze kiedys mialam bo mam ok 100 miskow w stodole i raczej nie kupowalam, musialam gdzies go podeslac ;) , z niezwyklych nie mam borsuka, lisa, i lasicy , a z rzadkich nie mam 3 co oferuja ale mam mrowkojada )

leloszek373 lubi to.
  15. Sekme

Sekme Generał forum

G&T był 2-6 lutego.
    Tego typu rzeczy można sprawdzać w OO - wystarczy przejrzeć kilka stron wstecz i znaleźć odpowiednie ogłoszenie.
    Historię innych eventów wraz z poradnikami znajdziesz tu >>KLIK<<.

16. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Na 75 zagród białej paskudy brak.......:cry::cry::cry:

leloszek373 lubi to.
  17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tak trochę dziwnie napiszę: gdybym grała na serio, starałabym się zgromadzić co najmniej po 10 (a jeszcze lepiej po 20 albo i więcej) zagród każdego rodzaju. Tylko wtedy ma to sens w razie jakiegoś przeszeregowania z TSowych do zwykłych itd. Jedna sztuka to tylko do kolekcji, szybkie zbieranie większego zapasu przy pomocy jednej zagrody to dość karkołomny pomysł, a trzymanie czegoś takiego na stałe na polu to już totalna porażka.
    Ale co ja tam wiem.

Pozwolę sobie wyniośle zignorować Nagniotka - nawet w moim poważnie odchudzonym pasku poniewierają się te zagrody, które u niego można wylosować za te 15 florków... a jeśli dotąd nikt ich nie chciał, to i teraz tym bardziej będą się dalej kurzyć w nieskończoność.

18. adog

adog Forumowy żółtodziób

Pytanko jeśli chodzi o atrakcyjne nagrody, mamy tam sowiarnię pomarańczową, zagrodę dla niedzwiedzi pomarańczową, żółte lisy i orły, jeśli wygram jedną z tych zagród to one są do postawienia na zwykłe zagrody jako ulepszenie czy dostaję całą, pełnowartościową zagrode? zagubiona :(

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zgodnie z tym postem w Poradniku Otrzymujesz podstawę z ulepszeniem.

adog lubi to.
  20. tigre

tigre Fanatyk forum

A ja się nie zgodzę - taniej chyba wyjdzie niż kupowanie "tajemniczych" a tam może się trafić zupełna bzdura- tu przynajmniej mamy jakiś wpływ na to co wypadnie. Może dlatego tak sądzę bo lubię zagrody a na "tajemniczych" mi florków szkoda bo mogę żółte kury dostać i co...wtedy zupełnie stracony pieniądz
    Zaszalałam i ...nieźle - mam 4 dodatkowe łasice, tiki bo nie miałam, w kraba nie celowałam bo jakoś nie czuje potrzeby posiadania, akso- szkoda, ze nie wpadł ale jednego mam i uwaga- z misji w spółdzielni.... więc total free nie za florki
    do tego świetliki x2 i motylki x3 świstaka (średnio) i skunksa
    Dla mnie-bardzo udany strzał

No własnie na G&T ostatnim się w pupkach poprzewracało trochę - przynajmniej w moim balonie - do "normalnego" zdobycia nie było tego czego szukałam :( i za starocia wystawiali same nowości i to najlepiej 1X2 dużo więcej właśnie dostałam tak po prostu od dobrych ludzi "starej daty"
    Długo mnie nie było ale kiedyś w G&T było nieco inaczej- ten mnie zaskoczył

Ostatnie edytowanie: 18 kwietnia 2017
    leloszek373, Sekme oraz Nutka lubią to.