Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

Jeśli to totem to jeszcze zrozumiem - już rozkminiałam co tam tukan robi i nijak mi nie wychodziło, że powinien być :D - nawet wlazłam na baha sprawdzić czy zaćmienie jakieś nie dopadło i może tukan to już zabytek ;)
    norbijas- dobrze, że się po obczyźnie pałętasz czasem ;)
    Ja Nagniota nie odpuszczę - zagrody i klonowanie - mogę nie siać nie zbierać nie mieć kombajnów czy innych młynów (nie krzyczeć wiem, ze opłacalne) a zagrody mieć i patrzeć na nie ;) no i SP ile by mi dali tyle przerobię :D muszę sobie limity wyznaczać.....
    .... totemu nie mam (to by pasowało z nową misją w sumie te tikifiki)

Nutka, leloszek373 oraz gosiagosia60 lubią to.
  2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ale w poradniku jest wartsztat totemów a nie zagroda....
    Jedyne co by mnie zainteresowało, to zagroda dla aksolotli, bo nie mam, ale znając moje szczęście, to wszystko wylosuję tylko nie to:p;) a wiec odpuszczam Nagniotka, szkoda FL...:p

leloszek373 lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

teraz już jest warsztat totemów, ale na poczatku była zagroda dla tukanów :p

hlnrys i -norbijas- lubią to.
  4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A to ja niedawno weszłam.... to nic też mam :p;)

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zrobili szybki edit,,nawet nie przepraszajac za pomylke,,

6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Takie zwyczaje.... juz nieraz tak było, że cichaczem cos podmienili :p

7. -norbijas-

najgorsze jest to ze te poradniki chyba tlumaczy osoba majaca slabe pojecie o grze...

8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ech, u pirata, w Renzo dwa razy udało mi się ukończyć 6. etapów... :) Strasznie to wciągające. :)

Nutka lubi to.
  9. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

mam takie pytanko odnośnie Renzo

- wczoraj kupiłam słodliwkę XXL i dzisiaj też kupiłam słodliwkę XXL:inlove:
    czy to jakaś nowa opcja i jutro też będę mogła ją kupić ? a może przegapiłam jakieś oo :oops:

ktoś coś wie ?

10. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

nie wiem czy kumam ten nowy event, czy to jest tak jak z drzewkami? ze jedno "kręcenie" 15fl? bo nic ztego nie wiem.

11. -norbijas-

pierwsze slysze by cos takiego bylo mozliwe;)
    a jakby kogos interesowalo to te rzeczy sa po raz ostatni do kupienia...
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/renzo-s-jahrmarkt.59069/

12. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Z zagród zwykłych nie mam gołębnika, świstaka i jeży, w niezwykłych borsuka a rzadkich kraba, aksalotli i warsztaciku w tymże warsztacik chyba można odblokować w świątyni? Zakręciłbym raz gdybym miał pewność, że wypadnie mi to czego nie mam a tak 15 fl to trochę jak wyrzucić w błoto w przypadku trafienia tego co mam.

Nutka, leloszek373 oraz bacowa70 lubią to.
  13. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

skoro zaznaczysz to czego nie masz i zapłacisz te 15 florenów to wypadnie któraś z zagród zaznaczonych czyli na pewno taka jakiej nie posiadasz ,więc te 15 florenów nie będzie zmarnowane :)

14. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

A no faktycznie, coś mi się inaczej to wszystko skojarzyło :p Dziękować.

15. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

zagród zwyklych do zaznaczenia jest 5 ,piszesz że trzech nie posiadasz ,więc musisz zaznaczyć dwie takie które juz masz i jest mozliwośc ,że własnie te dwie posiadane wypadną i wtedy to jest pech niesamowity i mozna mówic ,że sie zmarnowało te 15 florenów
    nie zyczę Tobie oczywiscie takiej opcji ,ale moze sie zdarzyć :)
    w kazdym razie próbowac warto ,bo cena taka sama jak normalnych stajennych ,a na pewno żadne osły ,króliki i inne bobry chocby złote nie wyskoczą :pxD

JohnLock i bacowa70 lubią to.
  16. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Zaryzykuję, może się uda a jak nie to się sparzę i więcej nie spróbuję :p

17. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

wygranie aksocos i krabów graniczy z cudem tak na prawde

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Kupiłam na próbę 2 zagrody u Nagietka i mam nareszcie pierwszy basen dla aksolotli. Druga zagroda to świstaki, których mam niewiele.

zadowolona jestem :)

19. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

I się sparzyłem :p
    Krecisław wypadł.

20. Nitek3000

Nitek3000 Forumowy żółtodziób

A ja postanowiłem trochę zaszaleć:
    -4x zagroda kretów
    -5x motylarnia
    -3x zagroda skunksów
    -7x zagroda orłów