Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Witam :)

Oddałam do spółdzielni moje kolorki i dali mi za to 45 florków, to też przeznaczyłam je na zapłatę dla Nagniotka:p

Wybrałam 9 drzewek,z których brakowało mi tylko jednego,a że Nagniotek docenił moje poświęcenie kolorowańców dał mi brakujące drzewko:D
    Miecio zadowolony,bo ma,a Przydaś nie bardzo,bo tylko jednoxD

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też pozbyłam się kolorowańców 2(z bólem:cry:) i mając 25 FL z tego wzięłam od nagietka 2 drzewka i mam brakujące 2 śnieżne jodły:inlove::D:inlove::DxD Reszta florków zostaje na kiedyś8)

3. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

To są drzewka na wyspę - tam sprawdź :)

gretag lubi to.
  4. gadek

gadek Fanatyk forum

Super,że akurat takie, jakie chciałaś :) Kolorki jeszcze kiedyś wpadną,a Miecio zadowolony;)
    Mnie brakowało tylko sandałowca i trafił się za pierwszym podejściem,więc już mi mniej żal kolorków :D

5. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

muszę przyznać że z zakupów jestem zadowolony :D co prawda poszło troszkę kolorowańców i sn ale dostałem pierwsze drzewka złotokap akebia durian glicynia :) brakuje mi jeszcze hurmy śnieżnej jodły i sandałowca ale może jeszcze jakieś kolorowańce do zadań za florki uda sie zdobyc;)

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Takie cuda i to za swoje xDxDxD

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Święta racjaxD Kolorki rzecz nabytaxDA zresztą kto nie ryzykuje ten ... się zastanawia że może jednak trzeba było;):p;)

gadek i gretag lubią to.
  8. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

wielka kicha bo sandałowca, jodły śnieżnej, hurmy brak>:(>:(>:(>:(>:(>:(

9. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

gratuluję :)

u Ciebie na farmie, to rzeczywiscie cuda w oazach :):) co im tam podsypujesz ;):p

10. draculik34

Dzięki :)
    Poza sproszkowaną niebieską pigułką to kompletnie nic im nie podsypuję :D a tak serio to odpukać w niemalowane same tak chętnie skaczą a ja im na to pozwalam :D

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

draculiku to teraz powiedz jaki masz serwer,ze te zwierzaki tak u Ciebie chetnie skacza ;),ja probuje ale mam cofki lub dostaje to co włoze :(

12. draculik34

Targ mam 18 :)
    Podejrzewam, że cała tajemnica z tym skakaniem to dość częste mixy. Lubię to sobie nie żałuję :D

13. -mala159-

ja tez czasami mixuje ale .....no wlasnie ale,pierwsze 4 sa nawet do przyjecia a nastepny wsad to ....cofka do podstawowych,co zdobede lepsze to .....je trace :cry::cry:,echhhh,za chwile wrzuce scren wczorajszy i dzisiejszy ale wczoraj utopilam strusiopiora i pandy:sushi i jogin

14. draculik34

Też mam wtopy i to tak dotkliwe, że serce mnie boli :) zamykam wtedy laptopa i muszę przetrawić, wracam i znowu wkładam do oazy :)
    Gdybym miała się przejmować straconymi zwierzakami, nie mixowałabym w ogóle :D

15. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

U mnie na 28 losowań 7 durianów i 8 glicynii. :oops:Chyba mnie mocno polubiły. :pJodły, hurmy i sandałowca nadal brak.

Nutka lubi to.
  16. -mala159-

ale jak mowisz serce boli,bo chce uzbierac na zagrody różowe ,bo mam po 1 szt zwierza a tu......wtopa na całego i znowu trzeba zbierac,bo na fabryczki to juz machnelam reka,nie zbieram bo ciezko trafic,mam osły i udalo mi sie koty(nie wiem jak to sie stalo) ale jeszcze nie wybudowalam ...czekam ..czekam czy warto

EDIT:

4 pierwsze sa wczorajsze reszta dzisiejsza

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Nie udalo się zdobyć akebii nie chce do mnie przyjść

Farmani15, tarantula66 oraz ross2 lubią to.
  18. kalina-malina

kalina-malina Aktywny autor

Akebii mam sporo a brakuje mi snieżnej jodły chętnie się wymienię :)

tarantula66 lubi to.
  19. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

U mnie na 40 zakupów drzewek:
    złotolistne 5
    durian 7
    dracena 6
    glicynia 8
    złotokap 9

akebia 3
    hurma 1

sandałowiec 1

Może być. Z wybranych 7 z 8 rodzai drzew nie miałem jeszcze żadnego, więc poza złotolistnym wszystko idzie na pole.
    Rzadkie-sandałowca trafiłem w 38 zakupie :)
    Statystycznie rzadkie lub średnie w co 10 zakupie.

Miałem w sumie nic nie brać, ale jakieś promo mi wyskoczyło, 330 florków i 3 dni pomocników za 26 zeta, to sie niestety miękka fajka skusiłem :)

Ostatnie edytowanie: 18 stycznia 2017
  20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

niestety śnieżną jodłę mam tylko 1