Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by BA_Izolda*, Aug 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

u mnie podobnie jeden pociąg przyjechał i koniec trasy :oops:

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

tak jest tylko że ja np też załadowałam pojechał wyświetliło czas a że farma się zawiesiła to po odświeżeniu pociąg stał pusty w dodatku z wykrzyknikiem po ponownym odświeżeniu wróciło do odliczania czasu przyjazdu

jak stracę ładunek to chyba eksploduję - tanie te wsady nie są

ech zapomnieliśmy że ten pociąg często jeździł nawet nie własnymi torami :sleepy:

tarantula66 and -Wiewiora- like this.
  3. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Kupiłam 9 zagród i mam zagrodę łasiczekxD Wpadły też pomarańczowe lisy, sowy i niedźwiedzie, różowy ul i badziewie, które za chwilę wyląduje w pociąguxD

4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

pierwszy ładunek

5. piramidonek

piramidonek Forumowy żółtodziób

Witam. Gdzie znajdę prawdziwe zestawienie wartości zagród podczas Sant Giganica? Bo to co jest pod w/w eventem nijak się ma do wartości które faktycznie są. I tak np zagroda dla myszy ma wartość 410! a w rzeczywistości ma wartość 20! Kupiłam trochę zagród dla myszy i co teraz? Mogę je sobie wsadzić ale nie do expresu. Kiedy będzie PRAWDZIWE zestawienie wartości zagród jakie FAKTYCZNIE jest podczas eventu? Dziękuję

Last edited: Nov 24, 2016
    neta8 likes this.
  6. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

jak sprawdzić co dostałam z ekspresu bo ładunek wrócił ale nie napisali co i gdzie to szukac

7. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/nieoficjalny-poradnik-farmeramy.10622/page-2

piramidonek likes this.
  8. fanka1

fanka1 Czeladnik forum

witam, wysłałam ładunek teraz wchodzę na stacje a tam stoi pociąg i czeka na nowy załadunek . To ja dostałam jakąś zagrodę i gdzie ją szukac to moja pierwsza zabawa z pociągiem

9. kira1253

kira1253 Aktywny autor

U mnie też nie pokazało jakie zagrody dostałam. Dziennik jest pusty

10. tosia

tosia Nadzorca forum

sprawdź w inwentarzu tam gdzie zagrody;)musisz postawić na farmie i czekać co się wykluje:)

Nutka and agniecha$ like this.
  11. frixi77

frixi77 Ambasador forum

A ten pociag to nie jest na wymiane za inne zagrody tylko za fl ??????

12. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Miałam 18 florków, kupiłam jedną jedyną zagrodę i oto są - łasiczki! Może trzeba zagrać w Totka? ;)

Nutka, Azile and Anhedrea like this.
  13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Biedronki to za free ( za darmo) z pociągu można spróbować.

14. fanka1

fanka1 Czeladnik forum

dzięki , sprawdziłam i nie mam nic oprócz paru moich zagród .No to nie wiem co dalej robic bo złodziejskiego pociągu już nic nie wsadze bo mam mega mało zagród bo gram niecały miesiąc i ta gra wcale mi sie nie podoba.

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie 3 trzeci wsad własnie odjechał :)
    2 ładunki na razie jeszcze w pasku siedzą, bo mam arbuza posianego, ale za 2 godziny wystawię je ;)
    wsadzam to co mam z fabryczek, ktore moge sobie wybudowac i zolte krypty ;) dorzucam jakies kurniki czy inne żaby ;)
    bardzo lubie pociąg :)

Peonia likes this.
  16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wpisz w zagrodach w wyszukiwarce tajemniczy

17. Megan

Megan Komandor forum

Po co te nerwy, przeloguj się i poszukaj w pasku z zagrodami tajemniczego ładunku, postaw go na farmie i za 4 godziny pokaże ci się co dostałaś.

Nutka likes this.
  18. ramona45

ramona45 Książę forum

Albo wsadzasz do pociagu zagrody o wartości 600 albo jak jesteś bogata to wymieniasz za florki :)

Peonia and Nutka like this.
  19. piramidonek

piramidonek Forumowy żółtodziób

neta8 likes this.
  20. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Hejo Wiwi gratuluję łasiczek ;)

Renia1920, -Wiewiora- and Azile like this.