Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Megan

Megan Komandor forum

Wzięłam u Nagietka trzy razy po dwie próby i obydwie nowości wpadły, czyli akebia i hurma, poprzednie miałam po jednym drzewku, więc i tak się cieszę, bo za 30 florków dwie nowości:D

2. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

7 drzewek : złotokap,dracena, hurma, akebia/tych nie miałam/,2x brekinia i 1 x dracena. Cieszę się. :)
    Wszystkim życzę udanych zakupów. :)

3. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

20 losowań i wszystkie nowości + 3 złotoklap i 2x dracena+3xbungwelia+2Rollinia i parę starych drzewek :D A z nowości 3xHurma i 1xAkebia.

Jedno z losowań:

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2016
  4. kainka1997

kainka1997 Czeladnik forum

jak nigdy wpadły 2 nowości :D

5. aniasam

aniasam Czeladnik forum

W końcu.... złotokap, 3Xdracena bo nie miałam, poza tym 2x niesplik, 1x drzewo bugenwilli, cedrat i akebia:):):) warto było 45 florków kupić:):)

gretag, Megan oraz michal01096 lubią to.
  6. mahartka

mahartka Baron forum

złotokap i dracena mnie ominęły na 7 prób.. ale za to teraźniejsze dwie nowości przyszły :) a dodatkowo 3 derenie, jarząb i bugenwilla :)

gretag, Megan oraz michal01096 lubią to.
  7. Azile

Azile Komandor forum

A mi się nie podświetla opcja kup :oops:, jest na szaro, a mam floreny :eek:

gretag lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Azile widocznie nie wybrałaś wszystkich drzewek, tzn... nie obsadziłaś wszystkich doniczek :)

9. Azile

Azile Komandor forum

A miałaś rację :D sierota ze mnie :p

gretag lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mnie też się to zdarzyło i teraz już zwracałam uwagę ;)

gretag lubi to.
  11. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Obadałem co Nagniot oferuje tym razem i zaatakowałem za 250 FLorków.
    Na pole poszły :

2x Akebia
    1x Rolka XXL
    9x Dracena
    1x Hurma

6x Złotokap

Zwykłych Bugenwilli i Rolek nawet nie liczę.
    Tym razem dużo bardziej opłacalna zabawa niż TS.

Trochę obrazków.

[​IMG] [​IMG]

Za 5 FL :

Zadowolony.
    Bry weekendowe.

12. tosia

tosia Nadzorca forum

hurma wpadła tylko jedna ale akeba czy jak to sie zwie ani jedna, za to mam bungewille,złotokap,dracene żadnego z nich nie miałam, może ta akeba wpadnie zobaczymy:)floreny poszły nawet nie wiem kiedy8)ale zadowolona jeste i to bardzo:D jak choć jedna akeba wpadnie to będzie wisienka na torcie:D

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Zadowolona jestem ;) wzbogaciłam się o kilka tabebuj, dereni, brekinii, dereniów,bugenwillek i rollini :) tych miałam najmniej wiec jestem zadowolona
    bardzo ucieszyly mnie tez 2 pierwsze złotokapy, 2 draceny ktorych tez nie mialam. z nowosci trafilam 2 hurmy, ale akebii niestety nie dostalam :p 150 florków dokupiłam i wszystkie przepuscilam ale jestem zadowolona :)

14. urwena

urwena Okazjonalny autor

Skusilam sie a mialam odpuscic. I oplacalo sie, niby tylko 3 proby a jest rollinia- nia mialam, zlotokap- nie mialam i deren- ogolnie trzeci. Generalnie na plus :)

15. Megan

Megan Komandor forum

Miałam wieczorem zabawić się z Nagietkiem lecz skusiłam się jeszcze raz i proszę....bardzo zadowolona jestem:D
    Faktycznie Nagietek bardzo hojny jest tym razem:)

16. Azile

Azile Komandor forum

ja jak na razie mam cedrat2x,karambola,niesplik,rollini,akebia, ponieważ mam duże niedobry drzewek dla mnie event jest super, z tych co wylosowałam miałam tylko rollini, nie wiem czy dobrze napisałam nazwy :p
    I doszedł mi jeszcze tamaryndowiec :D

17. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

4 akebie , 1 hurma, :p
    2 złotokapy, 8 bugenwilli - tych drzewek nie miałam w ogóle
    3 brekinie, 4 rolinie - miałam po jednym
    trafił się jeszcze dereń i tabebuja

niestety nadal brak draceny - ale florków juz nie mam - a kupuje tylko jak jest mega dzień PD
    może na gt będzie można wymienić

Nutka i tosia lubią to.
  18. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

kupiłem 190fl, a nowego na wyspę brak. W ostatniej chwili hurma wpadła.

19. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Ja również jestem zadowolona :) Wpadły mi najnowsze drzewka...2 na bahamie i 2 na farmie :) Reszta drzew to powtórka z rozrywki, ale będzie można wymienić je podczas G&T;) Miły początek weekendu;)

toDzasta, jacekf oraz AgiFarm83 lubią to.
  20. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

ależ to się opłaca :) ten Nagietek :) o wiele bardziej od TSów. Się obłowiłam. Wydałam 50FL (uzbierane z misji i kina) i jeszcze kupiłam kozę cukrową za 17mln, żeby dokupić 3szt. i mam nowość z bahamy i z farmy - po 1szt, ale poza tym draceny i inne których nie miałam do tej pory w ogóle xD
    Niby 17mln sg za 3 drzewka to śmieszne :p ale kto bogatemu zabroni xD