Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

witam a ja potrzebowałam jedną tańczącą pandę do zamków a tu takie cudo mi wyszło:

2. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

a ja zuzyłam pond 350 sp i ani jednego przekoku o dwa zwierzaki. jedna wielka lipa

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Sprawdziłam:D
    nic nie pogrzebali, jest po staremu tzn. jedna wielka kicha:(

4. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Chcą żebyśmy pozbyli się zapasów SP przed hodowlanym... wtedy więcej osób kupi SP.

bazyl2211, ŚNIEGULICZKA oraz tosia lubią to.
  5. helokityx3

helokityx3 Koneser forum

Witam wszystkich :)
    U mnie również BB fatalnie,same cofki,a ostatni mix przeszedł chyba wszystko :wuerg::oops::mad::mad::mad::cry::cry::cry:
    Odpuszczam sobie jakiekolwiek BB do momentu wprowadzenia jakiś zmian do tego mini eventu, bo jak dotąd to samych strat się dorobiłam .... Kiedyś to było można pomixowac i się przy tym pobawić a teraz nie warto ;)-.-

od[​IMG]

6. betty10

betty10 Zaawansowany

to prawda tez miksuje troche i prawie same wtopy nie warto :(

marocco i bazyl2211 lubią to.
  7. mieczu

mieczu Baron forum

a ja wrzuciłem żabki i...
    ...szklaczek :p

8. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Ja się bardzo cieszę, że mamy taki BB `bez zobowiązań`: mam nadzieję, że to będzie stały element, bardzo lubię hodowanki. I nikt nikogo nie zmusza do udziału ;) Nie żałuję, ubiłam ponad 150 gwiazdek i 30 bananów w ciągu jednego popołudnia.

bazyl2211, tosia oraz mieczu lubią to.
  9. wilandra

wilandra Analityk forum

Mam krowe kosmiczną :inlove::inlove::inlove::inlove: ze zwykłych :inlove::inlove::inlove::inlove:

10. mieczu

mieczu Baron forum

a teraz pszczółki pokazały jak skakać należy ;)
    jak dla mnie wyjątkowo udany BB...

11. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Coś się zmieniło w kilku ostatnich BB, bo przedtem tzn. kiedyś inne mixy wychodziły. Nie było tyle cofek i ze zwykłych zwierzaków - podstawowych nie było przeskoków o kilka stopni, a teraz są. Przynajmniej takie zmiany ja zauważyłam.

bazyl2211 lubi to.
  12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ja wrzuciłam 10 oaz i żadne zwierzątko nie skoczyło, dostawałam co najwyżej zwrot najwyższego, które wsadziłam

faktem niezaprzeczalnym jest, że kiedyś zwierzaczki lepiej się mixowały
    nie było takiego rozczarowania, teraz ustrzelenie zwierza z wyższego rzędu to strzał jeden na 1000szt SP

TrissMerigold., bazyl2211 oraz tosia lubią to.
  13. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Witaski farmery!
    Mixiorek z ranka....
    A mówiłam,że BB to ściema....chyba ugryzę się w jęzor.....

Ostatnie edytowanie: 8 września 2016
  14. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

Mam pytanie związku z nadchodzącym eventem hodowlanym, w ktorym chyba będą potrzebne motyle - czy gdzieś misjach w spółdzielni do wygrania była Motylarnia? Dzięki za odp. :)

Ostatnie edytowanie: 8 września 2016
    tosia lubi to.
  15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Takie przeskoki lubię:p

16. juras

juras Weteran forum

W misjach nie ma motylarni, ale można ją kupić w galerii handlowej; aktualnie z 50% rabatem, za 38fl

17. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

(ciach)
    och, nie! Dziękuję Ci bardzo, ale mam ich 12. A pytałam, bo kurczak mnie zapytał. Sama mu wyslę na G&T. jeszcze raz dziękuję za pomoc.

cytat usunąłęm
    SMOD_Ghost

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 września 2016
  18. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

aniusia64 post usunąłem - to nie wątek służący umawianiu się na wymiany.

19. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Zapoluję jutro na hipcia:music:xD a i różowościami jak się trafią to nie pogardzę;):p

tosia lubi to.
  20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No to jest hipek ;)
    Cztery kupki daje...?
    Hmm, ciekawe co będzie, jak przejdziemy do dinozaurów 8)xD

630 florków za pakiecik z gwarancją... cóż.
    Za to misja stanowi premię dla inwestorów, same nowe TSowe zwierzątka - i słusznie, coś się tym nieszczęsnym inwestorom należy.
    Gdybym grała, kupiłabym pakiecik 8)
    Niestety jak dotąd autorzy gry nie zdołali mnie przekonać do powrotu do gry na serio.
    Więc nie kupię.