Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Przed Sadzonkowo

Przy ostatnich Tsach kupiłem 50 sztuk - ani jednej nowości - na własną prośbę zamordują finansowanie gry - już się nie mogę doczekać zakupu następnych staroci :) znaczy jak będę szedł chodnikiem i tak mocna przy dzwonię czerepem w latarnię, oj to wtedy dużo kupię, bardzo dużo :)

2. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Również doszłam do takiego wniosku, jakby częściej wypadały nowe drzewka to bym kupiła ale ostatnie trzy - cztery edycje to przegięcie....dlatego tej edycji nie kupię.

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Lepiej sąsiad omijaj te latarnie-ja Ci ziemi nie wydzierżawię,gdzie to wszystko stawiać chcesz?o_Oo_O Kasiorkę wykop z ogródka i se na targu owoców nakupisz :p Patrzę na kalendarz,do środy mam wolne ...

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkim:)
    czy ja wiem,czy bezsensowny zakup...wiekszosc z Was patrzy na tsy pod jednym katem a mianowicie misja i nic wiecej a w tym przypadku tak nie jest....zwroccie uwage jakie czasy wzrostu maja te dwie nowosci 10 i 12 h i jesli w niedalekiej przyszlosci beda do nich ulepszenia xxl to moga byc bardzo poszukiwane w czasie gt..kto ma sporo korkow debowych ten wie co mialem na mysli;):)

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a ja nie wiem, więc mi wytłumacz, bardzo proszę:):):)

gretag i ankagdw lubią to.
  6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dab korkowy jest najlepszym drzewkiem jesli chodzi o przyrost pd na dobe..w wersji xxl mozna ja zebrac 3x na dobe a jej wartosc z stodoly ustepuje tylko klonowi ale ilosc zbiorow to rekompensuje z nadwyzszka..

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

korek xxl ma dobre pd i dobra wartosc sg w stodole co jest cenne do topu :)
    sporo ts robia w wersjach xxl ktore maja spora wartosc pd nd niesplk xxl,niesplik japonski xxl itp ;) na gt chodliwe :)

8. juliuszka

juliuszka Generał forum

Skarb na dzisiaj (19.08.)

9. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

witam:D
    dzięki juliuszko:inlove:
    pędzę zebrać:D

gretag lubi to.
  10. magros

magros Nadzorca forum

witam wiecie kiedy pelnia

gretag lubi to.
  11. myszulka

myszulka Ambasador forum

najpierw trzeba nabyc nowe drzewka a wg kalendarza od 30 do 31 sierpnia - Pełnia księżyca

gretag lubi to.
  12. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

witam wszystkich
    tajemnicze sadzonki mozna tylko kupic czy mozna je zdobyc w jakis inny sposob???

gretag lubi to.
  13. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

O, pojawiła się mała podpowiedź do eventu piknikowego ;)

14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

nieraz pojawiają sie w eventach jako nagrody,ale nie zawsze te nowsze

tosia i gretag lubią to.
  15. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

witam jak mozna zdobyc sadzonki bez kupowania??

16. kawocz

kawocz Czeladnik forum

I znów siania do zaje...
    ...chania:)

17. tosia

tosia Nadzorca forum

hmm, cisza, niech się ktoś pochwali nowymi sadzonkami:)chętnie pogratuluję szczęśliwcom:)

gosiagosia60 lubi to.
  18. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Nie kupuję xD :D :p

tosia lubi to.
  19. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Nie da się : (
    Przynajmniej sadzonki z tej edycji.
    Czasami są w eventach jako nagroda ;)

cetynio i tosia lubią to.
  20. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Skusiłam się i kupiłam po 3 sadzonki. Ale taki upał, że kto wie co z tego wyrośnie xD