Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. smerf41

smerf41 Weteran forum

Dziękuję Wiewiórko droga...już stoją na farmie i cieszą moje oczy:) Dziś już takie szczęście się do mnie nie uśmiechnęło...ale niektórym ani raz taki fart się nie trafił zatem jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam bardzo serdecznie.

kufynka i -Wiewiora- lubią to.
  2. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Jest lista aktualna na G&T

toDzasta, 0olimpia0 oraz ross2 lubią to.
  3. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

No i praktycznie nie ma czym się wymieniać :(

toDzasta i ross2 lubią to.
  4. ser33

ser33 Okazjonalny autor

chyba nie widzę kwiatków na wymianę

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kwiatków, strachów, ani ptasich domków, jak zwykle nie ma.

.Farmeria., gadek oraz tosia lubią to.
  6. tosia

tosia Nadzorca forum

a ja całkowicie zapomniałam, że to już jutro:)wiem co chcę z GT i zobaczymy czy to dostanę, jak nie tym razem to następnym aż do skutku:D ogólnie cieszę się, bo sporo starych nowości mnie ominęło, to może coś się uda nadrobić:p

toDzasta lubi to.
  7. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

lista jest mocno okazała :D już myślałem że w choć GT będzie coś ciekawego do wymiany ale widzę że i w tym mini evencie również nic się nie zmieniło :D

8. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

a czy ktos mial czas i doczytal co od ostatniego gt doszlo do listy ?? jakies nowe drzewa lub zagrody

gadek lubi to.
  9. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Sylwia puscili wszystko, co jest poza 4-miesieczna blokada (oprocz dyngsow z kola), czyli zagrody do borsukow, drzewka lacznie z dereniem, wszystkie neonowe zagrody, rozowe drabiny i zaby

toDzasta, Nutka oraz gadek lubią to.
  10. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Pełno nowości. Starsze typu górski jałowiec i tabebuja oraz nowsze, takie jak wydry i borsuki. Nie ma tylko tych najnowszych, czyli jeleni, rollinii (?), bugenwilli, złotokapu i draceny oraz niektórych XXLek, np. achachy i nektarynki. Za to można wysłać nieśplik japoński XXL. Na liście nie ma w ogóle nowych drzewek na Baha, nie można ich nawet sprzedać.

toDzasta i kolobrzeg lubią to.
  11. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

no to tyle dobrze :) mam takie braki w ts ze sama nie wiem od czego zaczac szukanie ...bardzo dziekuje za pomoc madziula

toDzasta i gadek lubią to.
  12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jak sie ogarniesz, czego Ci brakuje, daj znac. U mnie zawsze sie cos dla Ciebie znajdzie;)

toDzasta i gadek lubią to.
  13. gadek

gadek Fanatyk forum

Hm,nawet cukierek Mauna mozna wysłać,tylko czy ktoś go jeszcze chce:oops:

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Cukierek Mauna I, II i III można wysyłać:)
    oj będzie się działo:D

edit: Ala mnie ubiegła :)

15. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

szkoda, że zablokowali tygrysy, jakoś mnie pokochały, wymieniłabym się, a tu nic :(

gadek lubi to.
  16. gadek

gadek Fanatyk forum

A czemu masz tylko 2?

agniecha$ lubi to.
  17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jak był event wzięłam ten największym Pd i dlatego a tych innych nie dałam rady uzbierać

gadek lubi to.
  18. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

przecież są tygrysy ,mrówkojady.panda czerwona; a i wszystkie strachy oraz część kwiatków,ptasia skała też jest

19. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

ale tylko można sprzedać. Przy wymianach jest "-"

seler70 i gadek lubią to.
  20. lwa

lwa Aktywny autor

a co to jest za lista?tzn,że tylko tymi towarami mozna się wymieniać?hmmm,mi potrzebny item strzał w dziesiątkę a tam go nie widzę

seler70 lubi to.