Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie kibelki postawione i pojechal ostatni pendolino,TS postawie jak oddadza go po 14 :p :p a napewno bedzie kibelek do postawienia :):)

2. EWEXXX

EWEXXX Młodszy ekspert

Przedostatni kurs przywiózł różowe konie. :)

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

Mi na 16 składów co najmniej, bo nie liczyłam na początku, nie przywieźli ani jednego różu... a tak chciałam, chociaż z łabędzi jestem zadowolona, bo nie miałam, a teraz 1 zagrodę mam z pociągu :) i 2 wyderki :) jeszcze tajemnicze na polu... może jest szansa na róż ? ;)

4. kheme

kheme Analityk forum

Na zakończenie stwierdzam jedno - super jest ten pociąg! :inlove:

5. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

u mnie głównie to pancerniki, żółwie, zimorodki, hity i łabędzie
    Jedna czerwona koziarnia, bobry różowe i wydry.

6. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

Opłacało się czekać i odsłaniać ładunki w ilościach hurtowych
    co prawda kolory mnie ominęły, ale za to dostałam dwie zagrody z wydrami - jupi :):):)

7. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

zgadzam się:pTeraz mogliby drzewkową ciuchcię daćxD

8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Pięknie wygląda taka "załadowana" tajemniczościami łąka :D u mnie mniej stoi, dokładnie 15 ;)

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak, ładunek zostanie dostarczony. Po określonym czasie powinno się pojawić okienko z informacją (jeśli nie mamy wyłączonych powiadomień), że znajduje się w inwentarzu.

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

dziękuję za odpowiedź SMOD Salsa :)

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

:oops:

12. wycierka

wycierka Forumowy żółtodziób

witam, jestem mega zadowolona z pociągu oto moje wyniki: :) :) :)

13. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

O rany rzutem na taśmę zdobyłam upragnione tygrysy.

14. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Sąsiadko łącze się w smutku razem z Tobą:oops:
    Pociąg przywiózł mi same pomarańczowe zagrody i warsztaty jakiś przedziwny urodzaj, a dzisiaj żeby nie było monotonnie kilka żółtych egzemplarzy......różu to na oczy nie widziałam, a wiesz jak lubię...nie dla nas to farmowe pendolino:oops:

15. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Aj chyba ode mnie przez płot ten peszek przeszedł:( U mnie obrodziło właśnie też w pomarańcze. Wydry, łabędzie czy róże nie dla mnie:(
    Ogólnie event fajny sam w sobie, bo można było oddać zagrody żółte i zdobyć coś innego fajnego. No nic sąsiadko jak nie ten event to inny, prawda?:)

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No i następny rzut kilkunastu kibelków nic dobrego nie dał. Jedynie jedne kolejne wydry, a różowych ni widu ni słychu.

Jeszcze 12 kibelków dojrzewa.

toDzasta jak na G&T się da, to zgłoś się po wydry :)

Edit: Po łabędzie też możesz się zgłosic.

Ostatnie edytowanie: 9 maja 2016
  17. jacekf

jacekf Komandor forum

doslownie rzutem na tasme zrobilem jeszcze 20 wkladow i teraz wystawilem to co dostalem od pkp cargo. mam nadzieje ze beda tym razem rozowe myszki ............:p. 3majcie za mnie kciuki........................................;)
    za 4 godziny napisze co dostalem i mam nadzieje ze bede mogl sie pochwalic............;)

18. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Przedostatni ładunek dał mi ... różowe kury:D Z radości pozbyłam się wszystkich strzygalni :pZrobienie kłębka wełny dla mnie zbyt czasochłonne a jak coś to sobie zbuduje:music: Póki co ostatni ładunek pojechał:) Trochę czasu i główkowania ten event mi pochłonął (co warto mieć a co sobie darować :p) Ale pasek bardzo posprzątanyi to bez wkładu narzędzi:):D:inlove::music: Czekam na ostatni skład co da to da;)

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hej
    widzę że różnie u was też z nowymi zagrodami
    ja tam raczej zbierałam pomarańczowe i żółte zagrody lub warsztaty a z lepszych wpadł dziś konik czerwony a z różu nic
    o innych cudach nie wspomnę

mimo pustki w pasku i braku wyderków [​IMG] zabawa mi się podobała

powodzenia w odkrywaniu wagoników [​IMG] i to jak najlepszych i oczekiwanych przez was

20. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Miło się jeździło, ale już się skończyło. :D