Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

A u mnie na siedem tajemniczosci na wyspie 0 nowości :(

kybek93 i xBabciaEwa lubią to.
  2. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Piękne bobry:inlove::music:gratki:) teraz życzę Ci myszek, a jak nie przyjadą to wiesz że u mnie czekają:)

3. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Powiedzcie mi, czy jeśli mam odblokowane małpy, ale nie odblokowałam jeszcze hodowli, to czy mogę z kibelka dostać kolorowe małpki? Zakupiłam sobie ten pakiet z pojedynczej promocji i nie wiem, czy kibelki stawiać, czy tylko kupić i niech w pasku czekają, aż odblokuję hodowlę.

kybek93 lubi to.
  4. pierr90

pierr90 Hrabia forum

u mnie z rana z pociągu:
    - pomaranczowy staw z karpiami
    - młyn x3
    - żółta mleczarnia
    - estrada
    - pomaranczowey ul
    - pomaranczowa pszczelarnia
    - pomaranczowa owczarnia
    - zimorodki;O

:( no i gdzie moja perfumeria, zamaskowany, łąbędzie, wydry :((

A z TS:
    - pomaranczowa tokarnia pałeczek
    - leniwiec +
    - słoń + x2
    - TYGRYS :)!!

do pendolino dałam :D czekam czekam, dajcie mi cokolwiek PLIS :D

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2016
  5. dosias

dosias Generał forum

jak ja wam zazdroszcze tych różowości u mnie jedynie wyszła stajnia rózowa a tak marzą mi się różowe myszki

kybek93, kolobrzeg oraz Frytka2012 lubią to.
  6. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

uzbieralem na jedna wymiane.... -> pom. schronisko dla wron..... a nawet wron nie posiadam ;p

kybek93 i tereska1108 lubią to.
  7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

odezwij się w stosownym czasie, u mnie ich teraz cała trójca ;)

przejaśniało mi w pasku troszku nareszcie ;)
    pociąg oczywiście jeździ :p

8. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

nie martw sie, moze przy niedzieli wpadna, do mnie z rana zawitaly:D, pierwsze;)

9. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

pewnie ktoś się pomylił z pakowaniem ładunków, bo do mnie trafiły Twoje łabędzie, za to moje wydry pojechały do Ciebie

na pozostałe ładunki lepiej spuścić zasłonę milczenia - żółte i pomarańczowe niespodzianki.
    podobnie wyszło z wyspowych TSów... żółte bikini i pomarańczowe małpy... to ja się pytam, gdzie moje tygrysy i cała reszta?

kybek93 i toDzasta lubią to.
  10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

pieski nie,ale 2 myszy,2 swinie,kaczki owce no i te twoje bobry,ech chyba na gt bede musiała ci zwrócic,ale mi wstyd :oops:

11. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Najwyżej zrobimy małą zamiankę jak nasze ładunki nas nie znajdą;) A na baha też nowości o mnie zapomniały a za to węże i papuzie piórka pamiętały:cry:

12. dosias

dosias Generał forum

jak nie uda mi się trafić to chętnie się za coś wymienie

13. pierr90

pierr90 Hrabia forum

serio reanie można z pociąu mieć różowosci?:D czy taka sama szansa jak w TS :D
    nowy cel: rozowe psy albo bobery hah :D albo inne pięknosci

bari06 lubi to.
  14. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

u mnie również z pociągu wysiadły różowe myszy , a za nimi 7 sztuk wydr....:p

odkryłam w pasku 119 żółtych kurników :eek::eek: i inne zastraszające ilości żółtego koloru ......pociąg jeździ dalej

15. pierr90

pierr90 Hrabia forum

co swteitny wynik :D idziesz na rekord:D!

16. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam witam pisze jak obiecałam hmmm no i wielkie rozczarowanie niestety TS jak zwykle u mnie 5 mężowych to pandy pomarańczowe i czerwone , wielbłądy pomarańczowe, małpy czerwone ii uwaga papugi hahhahaa dobrze że chociaż XXL :)

No i ts z pociągu wróciły do pociągu nic ciekawego tym razem :)

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2016
    Nutka, kybek93 oraz bari06 lubią to.
  17. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) dzisiaj przyjechały do mnie wydry:inlove: moje pierwsze , zimorodki i inne czerwone i pomarańczowe zagrody.
    Na razie różowości nie trafiłamxD.
    Postawiłam 5 zagród na bahamie , ciekawe co się wykluje ;).

18. karolamba

karolamba Baron forum

ok 120 ladunkow juz pojechalo w swiat i rozowosci jak na lekarstwo rozowe bobry i ul tylko do mnie zawitaly,czerwone myszy bobry i strusie oraz wysyp wydr 7 szt, łabędzi 9 szt,zimorodkow 9 szt,pancernikow i zółwi po 5 szt.moja farma chyba jakas pechowa jesli o róż chodzi

kybek93 i bari06 lubią to.
  19. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Czy jak do pociągu włożę za 1500 to przyjadą dwa ładunki po 750? Musze jakoś skusić te wydry żeby wsiadły do mojej ciuchci.

20. piotrs

piotrs Książę forum

wspaniała już chyba tak bardzo nie będzie po zobaczeniu takich cudów :D u mnie na razie 1 kozy w różu-zawsze coś

kybek93 i bari06 lubią to.