Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gratuluję serdecznie :)
    Dokupiłam jeszcze 5 TS na wyspę, ale na cuda nie liczę ;)

2. skierka90

skierka90 Czeladnik forum

A ja kupiłam 4 zagrody na wyspie i już nigdy więcej nie kupie bo to wyciąganie kasy. Dostałam 2x klasyczna leniwców, klasyczna anakondy i słoni... żal. ale z pociągiem się bawię ;) bo tam nie wkładam kasy i nawet jak mam żółte zagrody to mi nie szkoda ;)

godia17 lubi to.
  3. Karen139

Karen139 Baron forum

W końcu mam moje wyczekane wydryxDxDxDxD
    Pociąg dalej kursuje:p

4. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

dzięki:) cuda już masz:music:ale może jeszcze coś fajnego się trafi:):)

mi już tylko pociąg zostaje:) Miecia tylko na chwilę uwolniłam:p;) teraz leży w stodole ogłuszony łopatą...prędko nie wyjdziexD

5. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) a u mnie z rana wielkie rozczarowanie na wyspie : anakondy i leniwce:wuerg: . Z nowości jak na razie mam tylko mrówkojada :). I pytanie kupić czy nie kupić następne TS -.- . Z pociągu : ul czerwony , reszta czeka na odkrycie , a pociąg nadal kursuje .

6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Mam wydry w pasku, zglos sie jak puszcza na gt;)

Kupilam 6 kibelkow na wyspe, mam mrowkojady:inlove: i rozowe malpy:D, reszte okryje zaslona milczenia8)

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ilez to ten pociąg sprawia radości i entuzjazmu :D
    szkoda że tylko 1 ładunek można wysyłać :( jeszcze 20 minut i przyjedzie skład :)

8. kheme

kheme Analityk forum

Po nocy zastałam u siebie żółwie, pancerniki i moje pierwsze wydry :inlove:

9. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dzięki Magda, jak nie trafię z pociągu to odezwę się na GT:):) jak na 6 kibelków to masz całkiem niezły wynik:):) stawiasz jeszcze???? czy też miecia ogłuszyłaś:p??

toDzasta, allasad oraz zagma lubią to.
  10. Aqqus

Aqqus Okazjonalny autor

Gratuluje :D
    a czy komuś łabądki przyjechały..? Ja tak bym chciała.. ale pociąg nie chce :mad:
    ..jakiś badziew wysyłam, a on wiernie do mnie wraca.
    Jeden plus taki że w pasku trochę luźniej.. a drugi że darmo zabawa i dreszcz emocji.

Natomiast z jednego jedynego zaKUPiONEGO TSa na Bahama dostałam słonie ++ :cry:
    No i to mi humoru z rana nie poprawiło.. domownicy mogą mieć dziś ciężko.

Nutka i Karen139 lubią to.
  11. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

nie jesteś sam... mnie na 6 kupionych ts na bahę nie trafiło się nic z nowości a najbardziej mnie zdenerwowała tokarnia pałeczek

oset53 lubi to.
  12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Najpierw kupilam 4, z nich mrowkojad i malpy byly. Wiec skusilam sie jeszcze na 2 i wieelka kupa: dywany zwykle i slonie ++xDxDxD To Miecia i Przydasia rozlozylo na lopatki, nie prosili o wiecej florkow. I dobrze8)

13. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

tak, tylko tyle ile jest plusow, ale wartosc musi byc albo 500, albo 750, inaczej pociag nie odjedzie:),
    powodzenia

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

No szczególnie jak się dostaje pszczoły wszelkiej maści i żółte fabryki , no radocha po pachy . Jeden pancernik mi się trafił .

15. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

mi dziś przyjechały łabądki i też dostałam słonie ++ między innymi...

ross2 i Aqqus lubią to.
  16. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tylko sześć, o łącznej wartości 500 albo 750. Wyjdzie z tego i tak tylko jedna zagroda/fabryka, więc lepiej pilnować tej wartości, nadmiar przepada.

A to wydry są cenne...? o_O
    Myślałam, że teraz to już tylko borsuki się liczą 8)
    Jak nie zapomnę, to upycham do pociągu te rozmaite śliczności, których nikt nie chciał nawet dla wnuczka na G&T - i mam dwie wydry. Niepotrzebne oczywiście, ale co tam, darowanemu koniowi -

17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Marzę o flamingach ;) A z pociągu ... o wydrach ;)

Brutal z Ciebie xD

godia17 lubi to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no to faktycznie słabo.... :(
    mam nadzieję,ze będziesz miała wkrótce wiecej szczescia ;)
    ja dostałam łabądki :)

toDzasta, godia17 oraz Aqqus lubią to.
  19. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

A cenne cenne xDxDbo nie mam żadnej.......:cry::cry:

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Tylko tak dla sprostowania. Minimum 500 lub minimum 750. Nie musi być równo.
    4 nowe ładunki wystawione, w tym dwa przyspieszone, czyli ani nie pendolino ani nie TGV tylko sam Maglev do mnie zajechał. Zobaczymy co przywiózł po południu. Fajna zabawa, bo można przewietrzyć pasek.