Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Mam dokładnie to samo ;)

2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

czekam na pociąg zobaczymy co będzie wyskakiwać z zagródek,w pełni sobie sieje nawet nie wiem na co ot tak

3. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

a ja nadal czekam na floreny za czapeczkę -.- kupiłabym ts na wyspę. :sleepy: Sieję mroczne rośliny na itemy potrzebne do pnącza :wuerg: i będę tak siać i siać.
    Na pociąg też mi koncepcji brakuje, okaże się pewnie, że za bardzo lubię mój badziew zagrodowy. o_O

ross2, pat3l, toDzasta i dalsza osoba lubią to.
  4. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Dzięki, ok będę trzymał :)

A jak przypadkiem nie trafimy za pierwszym razem z czterech Tsów, czterech nowych zwierzaczków, to trza będzie jechać do oporu :)

5. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam a kiedy ten pociąg ma zajechać?? :)

6. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Dziś od 14;)

7. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

a ja właśnie się nudzę ...czekając na ciuchcię:music: a z ts kupię tak pro forma ze dwa na baha a nuż jak nigdy będę miała farta...;)

ross2 i pat3l lubią to.
  8. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Dziękuję bardzo bo zastanawiałam się dziś czy jutro :)

Anetta41, ross2 oraz pat3l lubią to.
  9. FarmerMC

FarmerMC Stały bywalec

Trzymam kciuki za wszystkich a wy trzymajcie za mnie :)
    Mam zamiar kupić 29 zagród ale obawiam się że dostane za dużo żółtych warsztacików :p z jednej strony mogę dostać np. różowe pandy albo małpki ale najbardziej cieszył bym się gdyby udało mi się zebrać co najmniej po 1 nowości :)

10. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

hej :) i ja czekam na ciuchcię (sprzątając w międzyczasie), żółtości na stanie mam trochę, deski na albinosowe fabryczki już poukładane.
    Zastanawiam się tylko czy jeżeli nie mam odblokowanych kolorowych wielbłądów i pand to mogę coś takiego odkryć w tsach- na gt działa, dostałam prześliczne pomarańczowe wielbłądy, skaczą pasą się i jest im dobrze

pat3l lubi to.
  11. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

No nie - gram od początku staram się jak mogę a tu taki afront... ile to trzeba było się napracować, aby zdobyć odpowiednią ilość bananów na otwarcie komnat a teraz mają nas starych graczy w ... w głębokim poważaniu gratuluję szałowego pomysłu

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czekam i ja na pociąg z niecierpliwością :)

Brjeżka i pat3l lubią to.
  13. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

jeszcze minutka i wjeżdża na peron :)

chrumcia91 lubi to.
  14. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik stoi z kwiatami na peronie i czeka na ....... a co tam będzie przyjezdzać to albo kwiatki da -albo po tyleczku wysmaga! i wsadzi z powrotem:p:p:p

15. toDzasta

toDzasta Komandor forum

No i pojechał ładunek za 500. Dostałam z TS'ów z poprzedniego eventu pare żółtych warsztatów:cry:. Akurat do pociagu8)

16. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

2 ts stoją... pociąg też pojechał. Oby tylko coś dobrego przywiózł:D

Anetta41, usiamik46 oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i u mnie pojechał pierwszy pociąg za 500 :)
    Zamiast krypt to wsadziłam 3x koi, ul i strusie :)

toDzasta i xBabciaEwa lubią to.
  18. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Żaba robi się pospolitą zagrodą? Czyżby to oznaczało, że po myszach i psach żaby będą kolorowe?
    W pociągu warte są 20.
    A może to kolejny błąd w grze?

W polskim opisie nadal błędy...

_Grani_, gretag, zagma i dalsza osoba lubią to.
  19. zabciazlodzi

zabciazlodzi Forumowy żółtodziób

czy ktos moze mi wytlumaczyc, jesli cche wygrac zamaskowany warsztat to mam oddawac same wydry?

20. ross2

ross2 Komandor forum

w jednym przypadku to jest niedopatrzenie a w drugim nadgorliwosc o_Oi to i to nader czesto sie przydaza >:(
    No i czekam na peronie na pierwszych gosci :D