Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. balladynka

balladynka Forumowy żółtodziób

dzięki. wróciłam do gry po dłuuugiej nieobecności i trochę się gubię.

gretag lubi to.
  2. 4neczka

4neczka Forumowy żółtodziób

Pierwszy raz jestem na pełni księżyca i mam 0 roślin do zasadzenia , a z tego gdzieś wcześniej czytałam to powinnam mieć ich po 10 szt. A tu Wielkie ZERO !!

gretag lubi to.
  3. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Orzeszty!!!!!!!!! [​IMG] [​IMG] [​IMG] O wszystkim pamiętałem, nawet o pnączu, a cmj leży i kwiczy! Super. Pierwszy zbiór poszedł... Dzięki, że przypomniałaś. [​IMG]

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mozliwe ze jakies błędy....
    :D ja z kolei o pnączu ostatnio zapomnialam i mam jeszcze przed 5 godzin aktywny bonus xD
    ja CMJ zjadlam jeszcze rpzed 15 zeby nie zapomniec :D

5. ruda120

ruda120 Ekspert forum

a gdzie moge zdobyc itemy potworny mis i miotla czarownicy? w Sklepie Jacka nie widze ....

gretag lubi to.
  6. amber♥

amber♥ Komandor forum

hmmm zapomniałam o pełni i dopiero teraz weszłam na farmę ..:D..dziś jeden siew a jutro odpalę pnącze i bukiet , w sumie misje pokończone to sieję do stodoły ..:)

7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Te itemy były do zdobycia w evencie Halloween 2014. Możesz poszukać w czasie g&t, może ktoś się wymieni z Tobą.

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Potworny miś oraz nowoczesna miotła czarownicy były do zdobycia podczas eventu "Halloween 2014" (>>klik<<) :) W chwili obecnej, w celu ich zdobycia pozostaje jedynie możliwość wymiany podczas G&T.

eliza9070 i gretag lubią to.
  9. ruda120

ruda120 Ekspert forum

10. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

A ja sobie powoli walczę o ostatni item do pnącza czyli królika drakulę xD

eliza9070 lubi to.
  11. mieczu

mieczu Baron forum

po kilku wtopach w końcu cosik wyszło...

12. kasiula...

kasiula... Okazjonalny autor

a podpowie mi ktoś co daje pnącze z misji czyste czary mary i jakie itemy tam trzeba postawić?:oops::)

13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

800 PD co 8 godzin. Itemy: Monstrualny traktor, Piraniodzilla, Strachliwy strusiopiór, Ghulonez. Wszystkie do kupienia w Sklepie Jacka.

toDzasta i MOD_Cookie* lubią to.
  14. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Czy jeśli zjadłam babeczkę o 14 razem z cmj a teraz użyję upiornego bukietu, to ona mi też przedłuży jego działanie o 30%?

15. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Niestety nie, musisz zjeść kolejną babeczkę :)

eliza9070 lubi to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

sieję sobie kapelusznik, jestem przy 3 zadaniu, idzie dobrze :)
    Nie wiem tylko co na noc zasiac..... pomysle jeszcze :p

toDzasta lubi to.
  17. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

A czy misję w spółdzielni mogę zrobić już po zakończeniu pełni? Czy muszę się wyrobić w trakcie jej trwania, bo tylko wtedy są dostępne upiorne rośliny?

18. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Misję możesz wykonać po zakończeniu Pełni - możliwość oddania roślin nie jest ograniczona czasem jej trwania :)

Pepa2016 lubi to.
  19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

oooo cóż za niespodzianka, w -przyszłym tygodniu znowu pełnia xD

a na koniec miesiąca aktualizcja związana z pełnią, zaczynam się bać :p

chrumcia91, renia111979 oraz toDzasta lubią to.
  20. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Ta aktualizacja pełni to pewnie kolejna misja stała w spółdzielni:p
    ale ogólnie fajnie, że w przyszłym tyg znowu pełnia, bo mam jeszcze pare misji nie skończonych:)

babydelfi lubi to.