Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

O kurcze, znasz się na tym...?!
    Wow, chylę czoła xD
    Tensor krzywizny wydał mi się podobny do kąta tejże ;)
    A to jest ogólna i szczególna...? Uff, to chyba trzeba zacząć od ogólnej :D
    Na to wygląda, że tylko obecne itemy dodano.
    I co z tym nieszczęsnym cukierkiem w trzech częściach, ja się pytam?! >:(
    Niby napisali, że na "przedmioty eventowe" nie ma tego embarga 4 miechy, a tu co?!

A początkujący to szczęściarze, tak się wstrzelić z tym początkowaniem to każdy by chciał 8)
    Początkujesz, początkujesz - a tu bach, G&T.
    W totka powinni zagrać, szóstka murowana xD

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

jak pustą tabelkę? Masz tam wymienione wszystkie rzeczy, które można wymieniać, podarować lub zhandlować :)

3. Anneloes

Anneloes Koneser forum

U mnie to samo. Tabelka handlowa jest OK ale ta druga (darczyńca/wymiana) ma wypełnioną tylko pierwszą kolumnę, reszta jest pusta :(

4. gadek

gadek Fanatyk forum

Mam nazwy w tabelce,ale bez plusów i minusów,czy to znaczy,że nie są potrzebne ?Bo bez nich jakaś pusta ta tabelka;)

toDzasta lubi to.
  5. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

już teraz wiemy:) ale zawsze były plusiki i minusiki więc jest to trochę mylące...

xBabciaEwa i gadek lubią to.
  6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no cóż, troszkę inna forma, ale dostosowana do poprawek BP takich na szybko, jak event prawie za chwilę, a tu poprawki... :D

moni15382 i gadek lubią to.
  7. gienek516

gienek516 Forumowy żółtodziób

za ostatnim razem tłumaczyliście że musi minąć 3 czy 4 miesiące żeby to co nowsze weszło w wymianę i jakoś nic takiego nie ma miejsca.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

nowakowski.andrzej66 Post usuwam. Prośby o podarunki możesz zamieścić wątku dynamicznym TUTAJ.

KrysQ, Twoja odpowiedź również usunęłam.

9. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

10. blubeti691

blubeti691 Forumowy żółtodziób

O już nawet nie ma darmowych licencji w G&t no to niema wymian zresztą nic nowego nie doszło od ostatniego G&t

11. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

12. -neo28-

-neo28- Czeladnik forum

Czy tlyko ja mam wrażenie że BP zrobiło z nas graczy idiotów m, mieliśmy te zagrody ale co z tego że było ich 8 szt, jak to same starostwo ,żeby chociaż jedna nowość ale nie w nagrode dali nam do paska następny badziew.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

13. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

wiechuha Twój post usuwam jako offtop. Masz zastrzeżenia do mojej pracy to możesz napisać do pomocy technicznej.

14. Emka-ula

Emka-ula Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie można wymienić np. drzew wampee?

15. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Emka-ula to co można wymieniać ustalają twórcy gry. W teorii nie można wymieniać nowości z 3 miesięcy.

__BiAłY__ lubi to.
  16. Emka-ula

Emka-ula Forumowy żółtodziób

Dzięki, w takim razie cierpliwie czekam aż nowość przestanie być nowością :)

17. rysio

rysio Półbóstwo forum

Czy ktos porownal "stara" i uaktualniona liste?
    Sa jakies zmiany?

PS. Zawsze sie nazywalo ze tylko najnowsze drzewa i zagrody byly nieobjete wymiana i podarunkami. Tym razem w ostatnich 3 terminach wymiana i podarunkiem nie sa objete:
    dab korkowy
    tabebuja
    mangostan
    labadz
    wydra
    borsuk
    Wygrac ich nie mozna a na G&T ani wymienic ani podarowac, jaki ma sens tworzenie zadan w spoldzielni ktore sa nie do zrealizowania?

toDzasta, FRANC28 oraz __BiAłY__ lubią to.
  18. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

ale wałek:sleepy: nacisnąłem pochopnie i zamiast licencji na wymianę kupiłem licencję na prezenty(10szt) ślepiec ze mnie.. najgorsze jest to że nie mam już złota:cry:

19. -Gosinka-

-Gosinka- Młodszy ekspert

Kiedy będzie można w końcu wymienić perfumerię??

20. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

To co można wymieniać ustalają twórcy gry. My nie posiadamy takich informacji.