Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

... 2000 SP od królowej karnawału przebalowane, zmarnowane i przehulane...-.-
    Wynik poniżej wszelkiej krytyki.

Były miksy, były zwykłe klonowania, a efekt pogrąża mnie w głębokiej depresji:cry:
    Wszystkie lepsiejsze myszy pouciekały, a na inne zwierzaki już brakło paszy:oops::oops::oops:

2. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Cofki i cofki -.- a ten kuchmistrz nie chce wyjść >:( event już ignoruję -.-
    próbowałam z innymi zwierzakami i to samo.... cofki cofki i cofki >:(
    dlatego nie cierpię BB

ross2, Megan, morellaa i dalsza osoba lubią to.
  3. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Miałam już zakończyć BB,ale mój nałóg kazał mi dokupić jeszcze mega pakiet,więc poszalałamxD:

Marność nad marnościami.Uzbierałam myszy tylko na połowę różowej serowni[​IMG]:cry:xD

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a ja na połowę różowej zagródki:cry::cry::cry:

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

To nie sprzedawaj jej od razu, większy jest w tej chwili popyt na targu na myszkietery niż laboratoryjne stąd takie ceny. Ale laboratoryjna też dojdzie do zdecydowanie wyższej ceny:)

Megan i Frytka2012 lubią to.
  6. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

A u mnie jeden hit hitów nastąpił i można to nazwać cudem jakimś :D

7. *ewa*

u mnie się takie cuda nie zdarzają:cry::cry::cry:

Megan i *galinka* lubią to.
  8. kasiula...

kasiula... Okazjonalny autor

u mnie baby boom ...porażka
    przeskoki o jeden , dwa poziomy wyżej i tyle
    paszy poszło dużo bo połasiłam się na kupony z misji z kukułkami, na szczęście paszy też można trochę wyciągnąć

i jeszcze jedno jak wchodzę do oazy to klops.. wiesza się że można z siebie wyjść>:(

Megan i Anuszki lubią to.
  9. agula38

U mnie właśnie tez nie ,zwykle klonowanie to żmudny proces ,a i tak najczęściej poluje na targu na jakies wyższe ,a tu szok totalny o_O

10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Komentarz mysle, ze zbedny-.- Dobrze, ze SP darmowa od krolowej karnawalu, bo bym chyba sepuku popelnila:cry::cry::cry:

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Gratki, miałem wczoraj 2 takie przeskoki z laboratoryjnych na komputerowe i ostatecznie mój stan rodziny Myszowatych już po wybudowaniu wszystkich potrzebnych ulepszeń warsztacików i zagród tak się przedstawia. :D
    Myszki end.jpg
    Się mocno zastanawiam teraz co z tym najwyższym, nadprogramowym już zwierzem zrobić. :music:

13. *ewa*

gratki:D
    podrzuć jedną kosmonautkę,bo mnie omija szerokim łukiem:cry::cry::cry::cry::cry:

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dziękuję i gratuluję Krzyś :)
    Stan Twoich myszek imponujący :)

carlain21 lubi to.
  15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    a to moje nieśmiałe początki w miksowaniu:music:owieczki:

i jeszcze myszki:

16. agula38

dziękuję :)
    U Ciebie też pięknie i gratulacje hydrantów ,też staram się je zrobić ,bo ich jeszcze nie mam :)
    noooooooooo ..... i nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć mądrego :eek::D

Megan i Marrylan lubią to.
  17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

koszmarne bb same cofki, szkoda sp

Megan i panda-p25 lubią to.
  18. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

Obejrzałam Wasze miksy i aż serce mi się kraje, że przez 6 lat zabawy nigdy nie udało mi się zdobyć zwierzaczka powyżej 2 - 3 przeskoków. Najczęściej jest to " przeskok " do tyłu. Dlatego przestałam cokolwiek miksować. Szkoda gotówki i SP.
    Niemniej życzę Wam jak największych zdobyczy.

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wypaprałam właśnie całą SP(zostało 12 szt),więc da mnie już koniec BB i eventu.:p Ogólnie jestem zadowolona-zwierz się sprzeda,to odrobię zainwestowane SG i zarobię-nie,to będzie kilka połówek różowych zagród ;) Teraz czas na odpoczynek 8) Trzymam kciuki za Wasze miksy i klony :music::music:

20. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

A i tak niewiele pobije mnie: 4 zwykłe krowy i 1:15h czekania = KROWA KOSMICZNA xD xD xD xD xD xD xD i myśl tu człowieku "Ale o co chodzi ?":p
    Albo 4 zwykłe psy = Shiba Inu xD