Opinie Mini Eventy - Temat do rozmów

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Tak, tak myszy jeszcze harcują do niedzieli, ale zegar faktycznie zaginął w tajemniczych okolicznościach, ktoś się nie bał i.......przypominam sobie ktoś dawał ofertę, że wymieni zegar na jakieś drzewko XXL;)

morellaa, toDzasta oraz gadek lubią to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ukradli zegar:(;):p
    u mnie jest:D

gadek lubi to.
  3. gadek

gadek Fanatyk forum

Szczęściara,mój zwinęli,albo wymienili w "balonie"xD

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zegar zginął po tym jak sie skonczylo misje hodowlana ;)

babydelfi i gadek lubią to.
  5. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie ni ma, kliknęłam na niego i ...znikł :D

_Grani_, kabokazekana oraz gadek lubią to.
  6. gadek

gadek Fanatyk forum

Masz rację,znalazłam
    [​IMG]Zegar eventowy

toDzasta lubi to.
  7. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Jak to nic? Ja czekam na weekendowe BB,bo poniedziałkowe mignęło mi przed nosem ;) A na farmie myszy robią w serze dziury...

8. chrumcia91

ja czekam na BB zeby SP do 0 znowu zmarnowac xD wielbłądy i kukułki bede meczyc i po drodze cos innego :p

9. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

Własnie w tej kwestii mam pytanie, czy potem wszystkie oferty zostaną zwrócone?
    Też nie zdążyłam ich zabrac myślałam ,że wrócą automatycznie.

10. marocco

marocco Stały bywalec

Nie wiem jak się odwdzięczę :inlove: dziękuję reginka101060 :inlove::inlove::inlove:

11. chrumcia91

wrócą

12. Goofiozo

Goofiozo Okazjonalny autor

moze ktos mi wyjasni taka sprawe dałem do balona propozycje wymiany ale nie obserwowałem tego do konca wchodze teraz a tu tego co dałem do balona nie mam powinno to do mnie wrócic

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Tak, po jakimś czasie wszystko, co się nie wymieniło wraca do właściciela ;)

14. -malina85-

-malina85- Forumowy żółtodziób

brak odpowiedzi, z BB łatwiej zakończyć event

może ktoś wymienił z Tobą, sprawdź czy nie masz tej rzeczy na którą chciałeś wymienić

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lutego 2016
    -guciu74- lubi to.
  15. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

Dziękuję za przywrócenie optymizmu,bo myślałam że będę musiała się powiesić na gałęzi razem z wronami.
    Kra,kra kra

chrumcia91 lubi to.
  16. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

to u mnie było 1 drzewko pachnące za 20 papugowycho_O Mało było takich konkretnych ofert. W balonie udało mi się tylko raz wymienić Moringe na pomarańczowe kameleony

17. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,w moim balonie był john cytryna za 100 drzewek pachnących ,wiele innych absurdalnych propozycji ,event skończony i nudno się zrobiło , pozdrawiam.

_Grani_ lubi to.
  18. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

.Farmeria. Twój post usuwam. Proszę o ostrożniejszy dobór słów - na forum nie życzymy sobie obrażania czy to innych graczy czy twórców gry.

19. ewa49

ewa49 Czeladnik forum

niestety kochani farmerzy nic z wystawionych przedmiotow nie wraca - przy poprzedniej wymianie stracilam 'neonowki' a teraz zimorodki i zolwie - nasza wina ,bo trzeba pamietac o usuwaniu ofert

20. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

ewa49, one wracają ale dopiero po kilku dniach. Jeśli z poprzedniej Ci nie wróciło to należało napisać do pomocy technicznej by to sprawdzili.