MINI EVENT: Więcej PD z drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 28 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Moje pytanie jest związane z ogłoszeniem BP.

Jest w nim mowa o zaniechaniu eventu Zielony Expres i ... no właśnie.
    O czym mówi ogłoszenie ?

"Zadajecie nam również mnóstwo pytań na temat Zielonego Ekspresu oraz okazyjnego zakupu drzew. Akcje te stanowiły również przedmiot gorących dyskusji w naszej ekipie"

Co to jest ten okazyjny zakup drzew ? Czyżby chodziło o Tajemnicze Sadzonki ?
    Czy razem z Ekspresem pożegnamy też TS-y ?

Zaciekawiony, przejrzałem kilka innych for.
    O dziwo na rosyjskim widnieje podobna treść, ale na angielskim, niemieckim, czy włoskim już nie (tylko te przeglądałem).
    Tam jest mowa o "Happy Tree Day", czyli o mini evencie Więcej PD z drzew (5xPD).

Więc jak to jest ?
    Który event pożegnamy razem z Ekspresem ?
    Proszę o wyjaśnienie, bo określenie "okazyjny zakup drzew" jest dość enigmatyczne (przynajmniej dla mnie).

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Okazyjny zakup drzew ( przy zakupie jednego drzewa XXL, Gracz otrzymywał jedno takie samo drzewo XXL gratis ) miał miejsce tylko podczas mini-eventu Więcej PD z drzew, więc w Ogłoszeniu Bigpoint jest mowa o tym właśnie mini-evencie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Teraz mówiąc szczerze to się pogubiłem.
    To znaczy ,że Więcej PD z drzew zostaje, tylko zostanie usunięta możliwość okazyjnego zakupu drzew ?

Edit:

Nie mam pytań.

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2016
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pytań nie ma, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.