MINI EVENT: Powrót Wesołego Miasteczka Renza

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Co do skarpety,to już wyżej się wypowiedziałam :p

kybek93 i ross2 lubią to.
  2. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

tez bym chciała taki wynik;)

kybek93 lubi to.
  3. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ale tam pisałaś że kupiłaś jakąś golarkę, a miałaś kupić wejściówki :)

4. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Moje gratulacje, ależ masz fart:)
    A mi nic nie wychodzi. u Pirata za 6 wejściówek tylko 1 żeton:wuerg: z kretami też porażka:oops:

Ostatnie edytowanie: 14 października 2014
    marmlada i est-orka lubią to.
  5. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Piękny wynik:) mi sie udało zdobyć 40 żetonów u pirata i też byłam zadowolona:music:

est-orka lubi to.
  6. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Ja zadowolona nie jestem - nagrody kiepskie, nawet 1 nowości nie dali ....

gretag lubi to.
  7. mango80

mango80 Komisarz forum

Gratuluję, jestem pod wrażeniem. Nigdy u Pirata nie miałam takich względów:)

ross2, *galinka* oraz est-orka lubią to.
  8. ewelinka2311

ewelinka2311 Czeladnik forum

Witam :) ja u pirata 2x40 i kilka po 2 a krety jakoś niemrawo mi chodzą :/ mam prawie 500 żetonów, zbieram dalej, może co nowego rzucą. A 850 żetonów za 5 bananów to lipa trochę :)

a Wy bierzecie coś ze sklepiku? :)

est-orka lubi to.
  9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Bardzo dziękuję:) ...sama jestem zaskoczona takim wynikiem, spróbowałam jeszcze raz no i 1 żetonikxD
    Jeszcze po dwie próby z siłomierzem i krecikami i moje testy w Miasteczku zakończone:)
    Za żetony wzięłam 5 x ZB ....nie przepuszczę żadnej okazji, aby zebrać ZB:)

Dużo fajnej zabawy i dużo żetonów życzę :)

kybek93 lubi to.
  10. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

U mnie lipa. Za 6 biletów u pirata dostałam 1 żeton. Wydałam 30 biletów a zyskałam 5 szt :wuerg: Chyba cyrk to nie zabawa dla mnie:cry::cry::cry:

kybek93 lubi to.
  11. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

dlaczego jak chce powalić młotem wyskakuje mi komunikat, że jak zamknę grę to utracę żetony? Nonsens

12. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

nie wiem czy tak ma byc, bo juz dawno nie bylo miasteczka, jak klikam u krecikow do dziela to mam monit, uwaga zamkniecie gry wesole miasteczko sprawi ze strace zainwestowane wejsciowki

13. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Na moje oko testują, ile kasy ludzie wydadzą na wejściówki, jeśli nagrody są kiepskie. Z 12 wejściówek po jednym żetonie u pirata, jeden żeton na młocie i UWAGA - zero żetonów przy kolejnym podejściu do młota.

kybek93 lubi to.
  14. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

chcę wejść do piratów, a tam taka informacja-zamknicie gry spowoduje że utracisz wpłacone wejściówki- co mam zrobić?-

15. BunnyKou

BunnyKou Forumowy żółtodziób

Próbowałam odpalić siłomierz. Gra wyłączyła się, białe tło, wejściówka przepadła.... Dzięki ....

16. ninaa01

ninaa01 Okazjonalny autor

Zdobyłam 18 żetonów za 10 wejściówek i koniec zabawy:D jakoś pirat mnie dzisiaj nie polubił bo na trzy wejścia ani razu nie udało mi się przejść do drugiej skrzyni, kreciki też nie były łaskawe. Mam pytanie dlaczego w siłomierzu mam dźwięk mimo, że w grze mam wyłączone efekty dźwiękowe? W poprzedniej edycji chyba siłomierz miałam bez dźwięku, chociaż to było tak dawno, że za bardzo nie pamiętam.

17. Menasa

Menasa Forum Pro

Kupiłam brzoskwinię xxl i nie mogę jej postawić na zwykłej brzoskwini. Co jest?

18. zbychu77

zbychu77 Forumowy żółtodziób

postaw na puste pole

19. czako1980

czako1980 Naśladowca mistrzów

śmiało wchodź to standardowe info :)

20. est-orka

est-orka Fanatyk forum

U mnie też pojawia się ten komunikat....
    ale ja go zamykam i wtedy pojawia się biała plansza a za momencik wskakuje gra i jest wszystko ok.:)
    Nie tracę żadnych wejściówek.

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.