mini event Gift&trade

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika andzia0393, 27 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. andzia0393

andzia0393 Okazjonalny autor

Drodzy Moderatorzy !!
    prosze powiedzcie kiedy bedzie ten mini event ?? czy juz mniej wiecej wiadomo??

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Moderatorem nie jestem,ale mogę udzielić odpowiedzi:)

W zgaduli też o to pytają i nikt jeszcze nie udzielił żadnej odpowiedzi konkretnej:)
    Jak będzie coś wiadomo to taka informacja w OO zostanie nam przekazana:)

Czytaj też Zgadulę może tam prędzej się czegoś dowiesz:) i nie tylko o G&T:)

babula40 lubi to.
  3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

To Ja może się podłączę i zapytam
    Czy ekipa przekazała do centrali za pośrednictwem Pana Wojchilli że gracze bardzo proszą o mini event handel i podarki o_O - tak sobie myslę tylko że ten ME jest bardziej wyczekiwanym od tego co to niby gracze bardzo prosili a gdy ukazała się OO w tej sprawie to każdy patrzył na sąsiada obok i szeptał pod nosem "Ja nie prosiłem/am":sleepy:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

andzia0393 na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji na temat eventu Gift&Trade,jak tylko jakieś otrzymamy,zostaną zamieszczone na forum.Zapraszam do zaglądania do działu Ogłoszeń.

carlain21 dziękuję za pomoc.

QQRYQ333 ekipa na bieżąco przekazuje sugestie i uwagi Graczy do Centrali.

andzia0393 czy masz jeszcze jakieś pytania ?

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xD Wreszcie będąc Moderatorem to zauważyłaś ;) (na 100% nie wierzysz w to co napisałaś :sleepy:)
    Szkoda tylko że akurat w tych przypadkach o co proszą gracze nic powtarzam NIC!!! sie nie dzieje - czyli co teraz ME będą tylko na zasadzie płacz i płać ?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum,andzia0393 więcej pytań nie zadała,więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.