Mini Event - Baby Boom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 11 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Czy podczas trwania eventu Ognistego - będzie wprowadzony mini event baby boom ? Pytam bo nie wiem czy robic teraz ostatnie zadanie z laciatą krową i mieć tylko mozliwosc jednej, czy poczekac az bedzie baby boom w trakcie ognistego eventu i zyskac na tym.

2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Wydaje mi się, ze event BB będzie dopiero przy evencie z osłami, czyli po zakończeniu eventu ognistego. Dlaczego? Ponieważ przy wprowadzaniu nowego zwierza do kolorowania zwykle jest BB.

3. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Też tak może być jak mówisz - i tego się obawiam, choć według mnie teraz by się przydał baby boom z dłuższym okresem trwania.

4. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

gretag lubi to.
  5. wiocha5

wiocha5 Baron forum

po prostu nie otrzymałem odpowiedzi od osób ktore maja wiecej informacji ode mnie czyli modów

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dalszych pytań nie widać, więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.