mikser luksusowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Talolina, 2 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Nie mogę zmieszać nic w mikserze luksusowym. Przeszukałam forum ale nic nie znalazłam na ten temat. Czy jest to jakiś błąd?

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Talolina nie ma zgłoszeń odnośnie błędnie działającego luksusowego miksera. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej.

Proszę o cierpliwość.

3. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Dobrze w takim razie czekam :)

Sprawdziłam jeszcze raz mikser i okazuje się że nie można mieszać w nim jaśminowej herbaty z bąbelkami.Czy to błąd?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 kwietnia 2017
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Talolina to nowy przetwór i pewnie nie ma go przewidzianego do użycia w mikserze, ale dla pewności spróbuję jeszcze dopytać.

5. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

ok w takim razie czekam dalej :)

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

U mnie w mikserze można zmielić jaśminową herbatkę z bąbelkami :)

Przesuwasz tymi strzałkami w dół ? bo tych składników trochę jest do wyboru.

7. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Tak wiem że trzeba przesunąć ale kiedy już dodam do miksera to nic się nie dzieje. Wszystko wraca na miejsce. Przykład: daję dwie herbaty jaśminowe i jeden shake czekoladowy, naciskam trójkącik i sypią się gwiazdki jednak bonusu nie ma a wszystko wraca do inwentarza.

8. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Masz rację, u mnie niestety to samo się dzieje jak napisałaś.

9. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

To czekamy dalej może uruchomią jakieś nowe bonusy :)

draculik34 lubi to.
  10. SMOD_Atena

draculik34 dziękuję za pomoc.

A jeśli chodzi o produkty z miksera to każdy efekt miksowanych produktów daje nam jakiś bonus, a z uwagi na to, że jaśminowa herbata z bąbelkami to nowo wprowadzony przetwór to i bonusu z jego użyciem zapewne nie ma. Ale tak jak wyżej napisaliśmy i na to, i na poprzednie pytanie, dopytamy i jak tylko się czegoś w tym temacie dowiemy to damy znać.

draculik34 lubi to.
  11. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Ok. Rozumiem że temat zostaje otwarty?

12. SMOD_Atena

Talolina tak, póki co wątku nie zamykam, czekamy przecież na jakieś informacje.

13. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Talolina dopytałem wyżej. Obecnie występuje problem z miksowaniem jaśminowej herbatki z bąbelkami - zgłoszone - czeka na naprawę.

Używanie pozostałych produktów rzemiosła w mikserze nie powinno powodować zakłóceń jego pracy.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

14. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Tak. Czy w związku z nowym przepisem będą również dostępne nowe bonusy po zmiksowaniu w mikserze luksusowym?

15. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Talolina jeśli takowe będą miały się pojawić - zamieścimy na forum stosowne Oficjalne Ogłoszenie oraz zaktualizujemy poradnik.

Czy chciałabyś jeszcze o coś zapytać?

16. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Nie.Dziękuję można zamknąć.

17. SMOD_Atena

Również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.