mikser luksusowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 11 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Czytałam w pytaniach o mikserze luksusowym ? i nie bardzo wiem co to jest bo u mnie nie ma , może ktos mi rozjasnić temat bo z tabelki nic nie kumam , Moze mam nie ten poziom?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A masz spa (od 70 poziomu w grze, do odblokowania na Drzewie Mądrości)?

Bo mikser luksusowy jest właśnie w spa.

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

4. catarina2549

Mam Spa ale nie mam tak jak jest w linku czyli nie pisze mikser luksusowy
    A trzeba było nacisnąć na tem mikser , nigdy nie korzystałąm z tego z tąd nie wiedza moja
    Czy ma to jakieś znaczenie czy normalnie produkuję czy klikac na mikser?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

catarina2549,wejdź proszę do SPA i kliknij na przycisk miksera.Na poniższym obrazku w czerwonej ramce :

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. catarina2549

tak juz znalazłam ale czy to ma jakieś znaczenie ? czy musze produkowac produkty w ten sposób ?
    bo do tej pory normalnie produkuję ?

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Masz 2 możliwości albo normalnie produkujesz i zjadasz i masz bonus, albo korzystasz z miksera, w którym wrzucasz te produkty zrobione w normalnej produkcji i możesz dostać jakiś nowy losowy bonus.

Jakie bonusy możesz uzyskać z miksera są w tej tabelce https://docs.google.com/spreadsheet...lxqShJPJyM/pub?single=true&gid=15&output=html

To czy chcesz z miksera korzystać to już Twoja indywidualna sprawa, ja tam nic nie robię.

8. SMOD_Atena

Agata00755, dziękuję za pomoc.

catarina2549
    Nie,nie musisz.W mikserze produkuje się dodatkowe bonusy,które dają dodatkowe rośliny z poszczególnych grup,np.."Inne",czy też skracają czas dojrzewania lub dają dodatkowe PD.Aby użyć tych bonusów również potrzebne są sloty,tak jak np... na CMJ,jak masz akurat zajęte sloty to bonus taki musisz zamienić na kawałki owoców,które ponownie możesz użyć w mikserze. Ja osobiście nic nie robię w mikserze,jak dla mnie nie jest to opłacalne.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. catarina2549

No właśnie o to mi chodziło
    Pięknie dziękuję Ci Mod Ateno
    Juz zrozumiałam i mozna zamknąć temat

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań i można zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.