mika081989

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika mika081989, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. mika081989

mika081989 Komisarz forum

Emilko poproszę, bo chyba bez mapy nie da rady:)
    Hehe no bardzo dobrze pomyślane :)
    czekam na mapy dziewczyny moje:) buzki:*

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Witaj Czekoladko :) Miło Cię widzieć.Już się zastanawiałam czy nie zrezygnowałaś z gry...;) Pozdrawiam.:)

mika081989 lubi to.
  3. mika081989

Hej Ciebie również:) real mnie wciągnął strasznie... teraz akurat chora w domku siedzę, to odwiedzam farme. Muszę się do Cb po kreację wybrać, bo to już jesień nadchodzi, a ja w letniej dalej:(

gosiagosia60 lubi to.
  4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zapraszam,teraz możesz spokojnie...;) Tylko proszę,jak nie obrazek,to chociaż szkic,co ma być...

mika081989 lubi to.
  5. mika081989

Oki coś poszukam i podrzucę :)

gosiagosia60 lubi to.
  6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a nagra to lektor niemiecki - u mnie przynajmniej ma on ton nieznoszący sprzeciwu ;) jak wyda rozkaz, że w lewo, to człowiek odruchowo skręca, niezależnie, czy w lewo jest droga, pole czy jezioro ;)

BA_Czerwona i mika081989 lubią to.
  7. mika081989

Już po halloween pora pajęczyny przegonić:)Kalinko no z takim lektorem nie ma to tamto :) pozdrawiam

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ooo trafiłaś :) co tam?

9. mika081989

Trafiłam znowu do domku:) to ogarnę troszki i zmykam dalej. Pozdrawiam tych co tu zajrzą :)

10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dostałaś od kogoś mapę czy przypadkiem wdepnęłaś? :)

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no trochę Ci ta droga zajęła.. opowiadaj, przez jakie kraje wędrowałaś ;) :p

12. mika081989

Mapa wariować zaczęła i w ciemno prowadziła:) Kalinko lepiej zapytaj gdzie mnie nie poniosło? :)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja tam wolę dłuższe wersje :p

14. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dzień doberek, co tam słychać? U mnie troszkę śnieżku znów napadało i jakoś zimowo się zrobiło

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie też przymroziło :( a miała już być wiosna..