Miejsce ma bonus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 29 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Ekspert forum

Skonczyl mi sie CMJ i babeczka
    Nie moge dodac.
    Dalam w miedzyczasie Bonus 2000 PD na mroczny.
    Teraz mam ze nie moge dodac CMJ brak miejsca ale obok sa wolne sloty ale tam sa dzemiki ale brak CMJ

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

madzia070371 są 3 rodzaje slotów: 1 diamentowy, 2 złote i 3 srebrne.
    Niestety nie da się jednocześnie włożyć do jednego slotu dwóch przetworów, które tego np. diamentowego slotu wymagają i trzeba wybrać który przetwór będzie dla nas korzystniejszy. Babeczkę można użyć raz na aktywne bonusy, kolejną jak skończy się działanie pierwszej lub na nowo uruchomione bonusy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. madzia070371

madzia070371 Ekspert forum

Ja wiem czyli majac ten Bonus 2000 PD nie moge dac CMJ.
    Robie teraz powiekszenie upraw na mrocznym nawet nie moge dac Dyniowego czyli chyba najwieksze pola to 5 sztuk a nie dwie.

4. SMOD_Atena

Tak jak wyżej napisałam: slot diamentowy jest tylko 1 i musimy wybrać jaki bonus będzie w tej chwili dla nas korzystny i taki ulokować w slocie. Można też usunąć ze slotu ten, który włożyliśmy (wówczas pozostały czas działania bonusu utracimy) i włożyć inny.

Podstawowa ilość roślin z dużego pola to 5, ze średniego 3 a z małego 2 rośliny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.