Opinie Mieć ciasto i zjeść ciasto II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [andy74]

[andy74] Naśladowca mistrzów

Być może to halny. Nie zamierzam się kopać z koniem. Owszem mój błąd, swoje wywody powinienem odpowiednio kierować. Ale to nie oznacza że od razu offtop i straszenie usuwaniem. Pozdrawiam

Matisiek200 i tamako lubią to.
  2. anulo1

anulo1 Młodszy ekspert

Gdzie ta mapa farmeramy, w wujku google jej nie ma

Matisiek200 i tamako lubią to.
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pewnie chodzi o tę mapę w grze:
    Wszystkie pola są opisane.
    Wystarczy po najechaniu myszą (bez klikania) poczekać aż wyskoczy dymek z opisem.

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ojojoj jakie wycieczki.8) A tu trzeba ciasto mieszać, śmietanę ubijać, torty ozdabiać.;)xD
    Setny poziom dawno osiągnęłam, z pikolaków pewnie kije samobije zdobędą, ale ewent robię, robię bo lubię.
    I ta nadzieja, że może jednak nie kij będzie.:music:

5. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Jak dobrze że wszystko przeliczone. Ilość wylotek trochę przerażająca, jakkolwiek nie pamiętam z poprzedniej edycji żeby był jakiś wielki z nimi problem. Cóż zobaczymy....
    Oczywiście robię, jestem grzeczna wiec banku nie zamierzam rozbijać;)
    Co do piccolo to maja w sobie duży element emocji. Gram 1,5 roku i zebrałam 2 florenowce, 2 magiczne, 5 cylindrów, 4 dyniowe. Najbardziej nie lubię kumpla, nie dość że marny to jeszcze dużo miejsca zajmuje.

6. puniak3

puniak3 Moguł forum

tortów nie cierpię ani jeść ani piec ani układać ale skrzyneczka na pnączu jest więc robię

7. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Podejścia do gry są różne. To pewnie temat rzeka nie w tym temacie.
    Nowy gracz nie uzbiera 6000 wypdajek nie mając zapasów sn, pnącza kasztanowego czy jaśków, to chyba wiadome. Natomiast uzbierać taką ilość z jednej łąki bez używania kasztanka do hurtowej ich produkcji wydaje mi się wystarczającym ciekawym zadaniem dla mnie co jednocześnie uatrakcyjni mi odrobinę ten evencik :) eventówkę rozsieje możliwie najszybciej jak się da a potem o ile czas w realu pozwoli będę tłukł wypadalce ;)

8. anulo1

anulo1 Młodszy ekspert

Dzięki za info, w życiu i grze jestem szybka i niecierpliwa, a torty lubię w grze, w realu są mdłe.

GoskaK, Matisiek200 oraz hlnrys lubią to.
  9. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Jak zwykle robię. Co wyjdzie, to wyjdzie. Skończę, to skończę. Nie skończę- trudno.

10. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

coś tam trzeba pogrzebać w evencie... a nuż uda się coś wygrać :)

bogusiania, Matisiek200 oraz MiszkaM lubią to.
  11. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Robiem dla dwóch pikolaków a co :)

12. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

Robię, bo ostatnio coś za dużo wolnego od eventów miałam. Co do Piccolo to zmieniłam metodykę - wystawiam pełnymi łąkami i... dalej nic :) żadnych Florenowców. Ale dalej naiwnie liczę, że kiedyś się coś trafi...

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Rozmyśliłam się,jednak hamak:p

14. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

A ja robię, bo mi się podoba mechanika tego eventu :D Potem Google zdjęcia wyświetlają mi pewnego ranka "a rok temu..." i te wszystkie pyszne torciki, mniam mniam...;) Ile zrobię, tyle zrobię, bez spiny, czytając te wyliczenia troszku się pogubiłam, ale myślę, że dla zabawy warto, a jak piccolo wpadnie, to też fajnie:inlove:

15. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

Po ostatnim weekendowym evencie trochę obawiam się że będzie powtórka z wypadajkami a nie chcę znowu zmarnować tony SN. Oby wypadajki się tym razem spisały. Powodzenia wszystkim i dużo wypadajek życzę. :inlove::inlove:

16. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

Robię dla piccolo, ale jak myślicie nastawiać się, że o 14 event się znacznie, czy znów raczej o 16? o_O

17. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

trudno zgadnąć ...aktualizacja Alp dochodzi ...myślę o poślizgu...myślę że wypadalce będą lecieć w miarę ...poziom trudności ...średni..

18. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Nie robie, dalej mi sie nie chce. Wciagnelam sie w misie w spoldzielni. Szczegolnie te stare, sprzed chyba 10 lat

19. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja dalej się zastanawiam. Hortensja posiana w razie "w",ale bez przekonania ;) Rok temu nie robiłam, prześledziłam watek i cieszyłam się ,że nie ruszałam tego eventu. Gracze mieli jakies probelmy. Moje wątpliwosci pozostały te same: kiepska pamięć,a nie wiem czy mi się chce fotki robić :D No wiem,leń ze mnie wychodzi ;) Podobnie jak pbkl wciągnęły mnie stare misje :D Jest co robić na farmie ;)

20. dana7317

dana7317 Książę forum

u mnie też w misjach... pajęczynyxDnie chce mi się robić zwłaszcza tych co tysiące trzeba siać choć marzę o pomarańczowych biedrach może kiedyś wreszcie nasieje ...
    u mnie hortensja posiana z lekkim poślizgiem więc czekam ... skrzyneczki uwielbiam wszelakie nie tylko Piccolo dreszczyk emocji wciąż jest przy otwieraniu więc robię ...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.