Opinie Miasto miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madziales

madziales Stały bywalec

Dziękuję bardzo, spróbuję:)

hiacynta, Matisiek200 oraz hlnrys lubią to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

madziales - Jeden Twój post usunęłam, ponieważ się zdublowały.

Event machnęłam po południu wykorzystując zniżkę. Wszystkie potrzebne zwierzaki i produkty miałam w stodole, więc łatwo poszło. Tak lubię :)

incasent, hiacynta oraz bogusiak80 lubią to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I zrobione
    wszystkie trzy ;)

i na stawonogi też mnie naszło ;)
    no powiedzmy ze dla itemów takich 1x2 pola nigdy za dużo xD

a z piccolo wyskoczyło muchołapka i florenowiec [​IMG] :inlove:
    mój pierwszy z piccolo :D

Podoba mi się tło eventowe i umieszczone postacie odpowiadające itemom

4. Iskierka

Iskierka Czeladnik forum

Po 192 hodowlach szopów w różnych możliwych kombinacjach -udało sie wyhodować szopa wampira;) Już myślałam,że odpuszcze sobie ten event , ale udało się:)

5. Kalinówka

Kalinówka Czeladnik forum

Nie mogę wrzucić odznak do środkowego zadania. Pozostałe dwa zadania ukończone a mimo nadmiaru odznak (132/60) nie mam przycisku

Się naprawiło :)

Posty połączyłam. Nie pisz ich proszę jeden pod drugim, zamiast tego wystarczy skorzystać z opcji "Edytuj" i dopisać dodatkową treść.
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2024
    hiacynta i Matisiek200 lubią to.
  6. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Coś nie mam szczęścia w tym evencie , poprzednie hodowlane robiły się szybko a tym razem utknęłam na szopie wampirze , nie zliczę już ile i jakich kombinacji użyłam :wuerg: a on uparcie omija moją farmę , mam nadzieję że wreszcie się zlituje i będę mogła dokończyć event , a do tego gra strasznie muli co chwilę się zacina .Miłej niedzieli wszystkim życzę i udanych klonowań nadal walczącym z tym eventem :)

7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ja bym zrobiła tak, jak radzi hlnrys >>tutaj<<. Zresztą zawsze hoduję w ten sposób zwierzaki z wyższych poziomów. 4 takie same stworki w 4 oazach, do tego ekskluzywne perfumy w maksymalnej liczbie i mam zwykle 1 - 2 (czasem 3) przeskoki o 2 poziomy (czyli w tym przypadku z eleganckiego na wampira.

Sama event skończyłam wczoraj po południu. Wszystkie kolorowe zwierzaki miałam, więc hodowałam co mi pasuje w ramach wymaganych kategorii. Tym razem były to anakondy, motyle i szopy. Anakondy i motyle nic ciekawego nie dały, sporadyczny przeskok z podstawowych na 3-4 poziom. Ale w szopach trafiłam wampira i szkarłatnego. Miłe choć to:)
    I najważniejsze - bardzo mi się podoba plansza eventowa, zwłaszcza po wykonaniu wszystkich zadań. Rewelacja:inlove: Nie mogę się napatrzeć na dzielnie wiosłującego MaćkaxD

8. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Robię podobnie tylko jakimś dziwnym trafem przeskoki z dodanymi ekskluzywnymi perfumami omijają mnie szerokim łukiem .A co się tyczy obecnego eventu to chwilę po moim wpisie otrzymałam upragnionego szopa wampira i jest już u mnie po evencie .

9. mahartka

mahartka Baron forum

Właśnie, właśnie.. były przygotowane słonie do jednego skoku właśnie na cieślę a tu niespodzianka i przeskoczyło xDxD:cry:
    to i od początku zaczynam szukanie brakującego słonia ;)

Karakuliambro i incasent lubią to.
  10. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Skończone. :) Trochę się namęczyłem z tymi kolorowymi zwierzakami, ale udało się. :) Z piccolo mam kwiecistą i tańczącego z liśćmi. :)

11. agnieska

agnieska Ekspert forum

U mnie też.

12. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Ewent hodowlany zrobiłam wczoraj. Z Piccolo dostałam Tańczący z Liśćmi i Parasolkę. Z szopami nie było problemów, czego nie miałam, to wyhodowałąm. Jakoś szopy chyba lubią moją farmę, bo dotąd udało mi się wybudować dwa różowe zamaskowane warsztaciki, parę różowych zagród, a jeszcze mam 12 pseudoszopów, więc będzie i trzeci.
    Ale korzystając z obniżki postanowiłam zrobić różową strzygalnię dla owiec-zombi. I to była męczarnia. Na te zombiaki w ogóle nie działają feromony w postaci ekskluzywnych perfum. Nie opłaca się do tej hodowli je dodawać. Jedyna pociecha to taka, że są duże zwroty w postaci zwykłych owiec. No, ale w końcu się udało. I raczej na tej jednej strzygalni poprzestanę.

agniecha$ lubi to.
  13. sun82

sun82 Stary wyjadacz

piccolo zdobyte, z resztą się zastanawiam :)

bogusiania lubi to.
  14. IsTime

IsTime Forumowy żółtodziób

dziś szczęśliwy dzień
    taki zakup i to za 2 miliony tylko

Karakuliambro, bogusiania oraz hlnrys lubią to.
  15. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Przez te zamulenia w grze nie mogłam skorzystać w pełni z BB, mam tylko 1 żółwia gad-jitsu, brak 2 - nie wiem, czy teraz uda się je wyhodować, bo zwierząt w oazie ubywa. SP mam dużo, żółwie jeszcze hoduję, ale chyba nie uda się dojść do 2 upragnionych skrzynek Piccolo. Dobrze, że chociaż pnącze zdobyte, bo myślałam, że nawet tego nie będzie. Przez te utrudnienia w grze, ciągłe mozolne wyłączania i włączania komputera i baaardzo długie czasy oczekiwania na cokolwiek - logika pada i 0 przyjemności z gry :(

sun82 i bogusiak80 lubią to.
  16. IsTime

IsTime Forumowy żółtodziób

jest chociaż znikoma szansa ze dadzą jeszcze baby boom na chwilke?

17. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

Mysle ze nie. Obnizki i baby boom byly przez caly weekend to ja bym nie liczyl ze w trakcie trwania obecnego eventu hodowlanego pojawia sie znowu. BB bylo dodatkowo tez w czwartek wiec moim zdaniem szanse bliskie zero

18. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Oczywiście tych 2 brakujących żółwi gad-jitsu nie udało się ani wyhodować, ani kupić na targu, bo nie było. Real trochę przeszkodził i ta ciężko chodząca-pracująca farma. Trudno, obejdzie się bez tych 2 skrzynek Piccolo z kijkami, albo kumplami. A co daje skrzynia psotnika, bo w poradniku nic nie pisze, ani też nie można nigdzie znaleźć wiadomości na ten temat. Po zebraniu z pnącza wyskoczył jakiś mały, biały psotnik, za szybko zamknęłam i nie wiem, co to jest i gdzie tego szukać, w dekoracjach nie ma :)

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bogusiania lubi to.
  20. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

SMOD_Atena lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.