Miasteczko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 12 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Za ciężko zdobyte żetony zakupiłam budynek rzemieślniczy i co ? A no nic, żetony zabrali a co z budynkiem? Wyskakuje mi, że muszę go kupić za realną kasę :( I po co ja kupowałam :( :( :( Co mam teraz zrobić?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

najpierw proponuję się przelogować ;)

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

Anuszki, po odświeżeniu strony powinnaś mieć opcję wyboru zawodu i wykonania misji. Jeśli nie masz takiej możliwości, zapraszam do pomocy technicznej.
    Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc?

4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

:) Dzięki kochani za informacje ;) pokazało się :) Tylko co wybrać.... piekarnię czy kwiaciarnie? :eek:
    Potrzebuję białą niewinność jak i kerststol, które "szybciej" zacznę produkować?

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Kerststol jest od 4. poziomu, a przepis za 75 FL (możesz też skorzystać z wyprzedaży), biała niewinność na tym samym poziomie, ale przepis jest przyznawany po osiągnięciu poziomu.
    Nie jest to jednak prosta kalkulacja, bo zależy też od tego, który z zawodów oferuje bardziej przydatne dla Ciebie produkty i co łatwiej będzie Ci rozwinąć. Przyjrzyj się produktom i przepisom >KLIK< i dokonaj wyboru. Dodam, że jeśli będziesz mieć 2 zawody (spośród Kwiaciarni, Piekarza i Przetwórcy) na 3. poziomie, za darmo otrzymasz dostęp do trzeciego z nich.

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Dziękuję za objaśnienie :) Mam nad czym myśleć. wątek można zamknąć

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję również, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.