miasteczko renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika daneksia, 17 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daneksia

daneksia Czeladnik forum

Kiedy zaczynam niszczyć krety pojawia się biała plansza i muszę się wylogować, straciłam już tak 3 wejściówki. Taki problem wystąpił u mnie po raz pierwszy, co z tym zrobić ?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

3. trutek1

trutek1 Forumowy żółtodziób

nie mogę grać w wesołym miasteczku. po naciśnięciu do dzieła wyskakuje komunikat zamknięcie gry. straciłam tak 1 wejściówkę.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie zakmnięcie gry, tylko ostrzezenie ze jesli ją zamkniesz w trakcie gry to wtedy stracisz. jak dasz ok to bedziesz mogl grac

5. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

dlaczego ja nie mam miasteczka Renzo?

6. trutek1

trutek1 Forumowy żółtodziób

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

katarzynaz, na przyszłość otwieraj proszę własny temat jeśli Twoje pytanie jest inne od omawianego w temacie. Czy odnalazłaś wesołe miasteczko Renzo ?

daneksia, czy po zastosowaniu się do wskazówek z podanego poradnika problem ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. daneksia

daneksia Czeladnik forum

Dziękuję. Wystąpiły problemy z wtyczką już komputer sam sobie z tym poradził.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro już wszystko w porządku to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.