miasteczko renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 26 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

weszlam dzis do miasteczka i chcialam wejsc na skrzynki pirackie,nacisnelam jeden bilet i wyskoczylo mi okienko ze jak wylacze miasteczko renzo to strace bilet,wiec nacisnelam ze zrozumialam i ukazala mi sie jasna plansza i nie weszlam na skrzynki Stracilam bilet Potem probowalam z silomierzem i bylo to samo Co sie dzieje z tym miasteczkiem???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem co u Ciebie się dzieje,jak do tej pory nikt takich problemów nie zgłaszał,u mnie też działa bez problemów.
    Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : Gdy gra nie działa - poradnik
    Czyszczenie ciasteczek cookies i flashowych czasami jest bardzo skuteczne.Proponuję również sprawdzić wtyczke Adobe Flash Player,być może wymaga aktualizacji.Wszystkie informacje znajdziesz w podanym poradniku.

3. halina54

halina54 Hrabia forum

u mnie bylo podobnie ale za jakis czas wskakiwaly kreciki i mozna bylo ich zabijac,szkoda tylko ze gra piekielnie muli

4. kalina_czerwona

kalina_czerwona Czeladnik forum

u mnie było to samo co u lidi, za każdym razem jak jest otwarte miasteczko to jest problem żeby rozpocząć grę w miasteczku,może zlikwidujcie to miasteczko bo jest bardzo [ciach]!!!!!

Edytowałam,wykropkowane słowo usunęłam i proszę o zachowanie kultury.

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2015
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

to jest ostrzezenie ze jesli wejdziemy do gry i zakniemy ją to utracimy wejsciowke....
    naciskamy ok i gramy i jest wszystko ok.
    tak juz bylo w poprzedniej edycji i pewnie tak bedize zawsze.
    problemu zadnego nie ma tylko trzeba czytac ze zrozumieniem ;)

6. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Chrumcia, jeszcze ogromnej cierpliwości trzeba, przy obecnym muleniu gry można się zniechęcić. No i stracić wejściówkę.
    Pozdrawiam

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja nie mam zadnych problemow z grą...gralam normalnie u renzo dzis

8. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

SZCZĘŚCIARA 8)
    Też zagrałam (prawie) normalnie, tzn w zwolnionym tempie. Uff.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zapraszam do zapoznania się z tym tematem: ..::klik::.. jak tam pisze BA_Izolda*, problemy z grą zostały zgłoszone, programiści zapewne nad nimi pracują, chwilowo musimy uzbroić się w cierpliwość :)

lidia1963, czy mogę ten temat zamknąć? Czy masz może jeszcze jakieś pytania?:)

10. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Ja grałem na siłomierzu w renzo....tam nawet jak trochę muli to jest wskazane w zad 3....

11. martyna.s9

martyna.s9 Forumowy żółtodziób

a skąd bierze się wejściówki?

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

13. W związku z tym że Renzo już pojechał a autorka więcej pytań nie zadała to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.