miasteczko renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 19 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Chciałam zapytać się ile można najwięcej punktów zdobyć za 3 rundy walenie młotem ?

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

draculik34 lubi to.
  3. catarina2549

Nie bardzo rozumiemy się może żle zinterpretowałam pytanie , głownie mi chodzi za 1 żeton ile najwięcej punktów mogę zdobyć w tej rundzie co wali się młotem
    dla mnie wyszło najwięcej punktów 25 i czy jest jeszcze więcej , kiedyś na starym forum czytałam że było chyba około 100 punktów

4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

odpowiedź jest prosta: jeżeli zdobędziesz więcej jak 26501 w młocie to otrzymujesz 20 punktów. Na taki wynik potrzebujesz tylko 1 żeton a masz 3 rundy, które się sumują.

5. catarina2549

marynia53
    No tak jak rozumiesz i grasz długo to wiesz , Ja pierwszy raz w to zagrałam
    powiedz mi czyli za jeden żeton mam 3 rundy , To max mogę osiągnąć 60 punktów ?
    Właśnie zadałam pytanie takie bo za 1 żeton miałam 25 punktów i właśnie czy jest max więcej

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

3 udzerzenia za jeden zeton i suma 3 uderzen to np 25 punkotw. za 1 uderzenie jest max 10 000 pkt czyli x3 to 30000 i jaka jest ilosc zetownow jest w tabelce;)

7. catarina2549

Dziękuję za jasną odpowiedz
    o to mi chodziło
    więcej pytań nie mam

chrumcia91 lubi to.
  8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka podziękowała, Graczom pięknie dziękuję za pomoc, a wątek zamykam. :)

chrumcia91 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.