miasteczko Renza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewusia51, 20 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

Już po raz kolejny nie za kazdym uderzeniem młota działa dolny suwak ! Przez taki błąd mam zero punktów , zróbcie coś z tm wreszcie , zgłaszam ten błąd po raz kolejny . Z góry dziękuję :)

2. Ale nikt poza Tobą nie zgłaszał tego problemu może wyczyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej pomoże :)

A na innej przeglądarce próbowałaś ??:)

3. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

ciasteczka wyczyszczone, przeglądarka nie ma nic do rzeczy, próbowałam , nie ma różnicy . Kiedy ostatnim razem zgłaszałam ten problem , kilka osób też go zgłaszało :)

4. Hmm to nie wiem jaka może być przyczyna, napisz więc do Pomocy Technicznej link masz pod oknem gry tam sprawdzą konto i się wyjaśni co się dzieje :)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie dobrze działalo na 10 możliwych prób ;)

6. madlexa

madlexa Forumowy żółtodziób

nie mogę wejsc do wesołego miasteczka co robić

7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

A gdzie te koszyki Renza, Bo nie nigdzie nie widzę?

8. .crow.

.crow. Forumowy żółtodziób

Miasteczko działało, aż tu nagle zostało zamknięte :(

9. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Przed chwilką wyczerpałem limit dziennych wejściówek - więc u mnie działa :)

10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Moje pytanie brzmi gdzie ogłoszenie,że nie ma już Renza,bo nigdzie nie mogę znaleźć. Jakie było moje zdziwienie jak chciałam wejść do wesołego miasteczka,bo mam chwilkę czasu i aby powalić krety,a tu zoonk nie ma wesołego miasteczka.

_Olenka47 lubi to.
  11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Sprawdziłam - u mnie wszystko w Miasteczku działa, cały czas jest u mnie dostępne :)

madlexa, .crow., Renia1920, spróbujcie wylogować się z gry i zalogować ponownie, mam nadzieję że to pomoże :)
    Bardzo Was proszę napiszcie czy ponowne zalogowanie do gry pomogło, oraz w jakim momencie Miasteczko u Was zniknęło :)

Alicjanastka, z tego co widzę to Jarmarczne koszyki Renzo oraz pakiety wejściówek znajdują się tam gdzie zwykle, czyli w Galerii Handlowej -> Inne artykuły -> Sezonowe :)

12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Miasteczko po przelogowaniu wróciło i można grać. Nie jestem w stanie powiedzieć w jakim momencie znikło. Teraz już wszystko jest ok :)

_Olenka47 lubi to.
  13. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Najpierw były u mnie tylko wejściówki dopiero po przelogowaniu pojawiły się koszyki :) dzięki

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podczas każdego nowego czasowego wydarzenia czy też wprowadzenia do gry jakiejś stałej misji-pierwszym krokiem jest wylogowanie i ponowne zalogowanie się do gry.Następnie jeśli tuż przed nie były wyczyszczone ciasteczka cookies a w szczególności ciasteczka flashowe,to należy je wyczyścić,pamięć przeglądarki również.Wtedy wszystkie nowe dane zostaną poprawnie zapisane i gra będzie działała prawidłowo.Czasami wtyczka AFP również wymaga aktualizacji,jeśli nie jest ustawiona automatyczna aktualizacja.Wszystkie wskazówki znajdują się tutaj :>>>KLIK<<< i bardzo wskazane jest nie tylko je uważnie przeczytać,ale również zastosować się do nich i wykonać wszystkie zalecane zabiegi.

Ewusia51, czy problem u ciebie ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie?

15. .crow.

ja musiałam kilka razy się przelogować żeby wróciło. A teraz mam inny problem - zakupiłam w sklepiku Renzo drzewko Moringa XXL i niestety nigdzie go nie mam :( Napisałam do pomocy technicznej, ale jak na razie to nic nie dało :(

16. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

A szukałaś w drzewkach na bahamie? Ja kupiłam i dostałam .

17. A masz odblokowane to drzewko w IX pomieszczeniu Świątyni Małp ??? bo jeżeli nie to nie będziesz widział tego drzewka :)

Edycja

Faktycznie mała pomyłka się wkradła, drzewko będzie widoczne ale będzie przekreślone dopiero po odblokowaniu posągu będziesz je mogła postawić na wyspie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 marca 2015
  18. maslane04

maslane04 Książę forum

Wydaje mi się, że pomimo nie odblokowania drzewko powinno być widoczne w pasku. Przynajmniej tak mam u siebie. Obrazek przekreślony.

19. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

Nie tylko wydaje sie ale jest tak napewno bo ja rózwniez tak miałem dopuki nie odblokowałem w piramidzie :music::D

20. .crow.

Wielkie dzięki za pomoc. Macie racje - jest na Wyspie tylko trzeba odblokować w piramidzie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.