miasteczko Renza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewuśka, 17 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mariolablaszczyszyn1

mariolablaszczyszyn1 Aktywny autor

u mnie zacinaja sie krety , a szkoda -tak na nie liczylam - milego dnia

2. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

ja terz mam problem z gra od paru dni to nie wina przeglondarek tylko utajonych blendow gdzie wgrywano poprawke

3. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

zacznij od poprawek tego co piszesz, przyda się słownik ortograficzny...

chrumcia91 i zzizzie lubią to.
  4. guska044

guska044 Forumowy żółtodziób

Ja też mam błąd w miasteczku. Wybierając grę za dwie wejściówki w mini grze ze skarbem wyskakuje mi najpierw wcześniej wspomniany komunikat, gra się później włącza ale po wybraniu pierwszej dobrej skrzyni gra się sama wyłącza i dostaję tylko 6 żetonów, nie przechodząc do następnego poziomu.Zmiana przeglądarki nic nie daje.

5. MOD_Kleopatra podała wyżej poradnik. Proszę czytać odpowiedzi i zastosować się do nich. Jeśli to nie pomoże, pozostaje napisanie do pomocy technicznej.

6. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Niestety siłomierz nadal nie działa poprawnie :(

7. elżbietka48

elżbietka48 Okazjonalny autor

witam ,nie działała mi dolna wskazówka siłomierza .Zostałam przez Renza oszukana

Przez to straciłam 38 punktów bo miałam 80 i mogłam tylko wykupić super nawóz za 32 punkty.Nie ma tu winy mojego komputera bo wszystko jest dobrze ustawione.

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 listopada 2014
  8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie rano silomierz dobrze chodzil...

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Graczy którym po zastosowaniu się do poradnika siłomierz nie działa zapraszam do Pomocy Technicznej. ;)

10. Gracze skierowani do Pomocy Technicznej, Renzo nas opuściło więc dziękuję i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.