miasteczko Renza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewuśka, 17 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewuśka

ewuśka Forumowy żółtodziób

Nie działam mi dolna wskazówka siłomierza, nie można wykonywać podwójnych uderzeń , czy komuś też tak się dzieje????? Znowu wtopa ze strony Farmeramy :mad:

2. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

u mnie jest to samo!!!! Pomocy, już siły tracę do tej gry xD:cry:

Hej Szanowni Moderatorzy, pobudka, do działania!!!!!

Na forum łączymy posty za pomocą opcji edytuj.
    Edycje postów można poćwiczyć tutaj >>klik<<
    Zapraszam do lektury poradnika >>klik<<
    BA_Musa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 listopada 2014
    ewaklo5 i baniusia lubią to.
  3. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nic nam nie wiadomo o problemach z siłomierzem, z jakiej przeglądarki korzystacie?

4. marysiad8

marysiad8 Książę forum

to nie o przeglądarke chodzi!!!
    pop prostu miasteczko nie działą tylko zjada żetony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    znowu bubel

5. JULKA130302

JULKA130302 Forumowy żółtodziób

U MNIE NIE DZIAŁA NIC. POJAWIA SIĘ INFO. ŻE JAK WYJDĘ Z MIASTECZKA STRACĘ WEJŚCIÓWKĘ.

6. A skąd wiesz że nie o przeglądarkę tutaj chodzi ??? pytasz o radę więc Ci ją podajemy :)

Gracze piszą że zmiana przeglądarki czasami pomaga więc myślę że warto spróbować :)

7. strazak41

strazak41 Czeladnik forum

u mnie jest podobnie, nie wchodzę, bo szkoda mi żetonów, które już mam... trochę to frustrujące jest, ale i do tego można się przyzwyczaić:(. zróbcie coś z tym komunikatem i błędami;).

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

to jest ifnormacja, ze jesli wejdziecie w gre i zakmniecie ją krzyzykiem to wtedy stracicie wejsciowke.... mozna normalnie grac.
    mi dzis wszystko dobrze chodziło :)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy tego typu problemy pomimo podanych wcześniejszych porad nadal występują? :)

10. JULKA130302

JULKA130302 Forumowy żółtodziób

To nie problem przeglądarki, zmieniłam i bez skutku. Problem ten sam.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz na myśli komunikat z poniższego obrazka,to on nie powoduje zamknięcia mini gry,klikasz na "ptaszka" w czarnej ramce na obrazku i otwiera się okno z mini grą,którą wybrałaś.

12. dudi99

dudi99 Forumowy żółtodziób

U mnie niestety też nie można poszaleć u Renzo. Mam jeszcze jedno pytanie czy przed przybyciem Renzo pozostałe wejściówki z poprzedniego pobytu zostały wyzerowane bo u mnie ich brak

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niewykorzystane wejściówki z poprzednich wizyt Renzo pozostają i można je znaleźć w stodole w zakładce inne.

14. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Strasznie nie podoba mi się to zachłanne działanie BB z wyłudzeniem kasy ,
    mianowicie , też straciłam kilka wejściówek
    Żeby do miasta wejść popatrzyć sobie na miasteczko i trzeba zapłacić ??? to już straszny wstyd!!!!!!!!

15. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Się przestraszyłam i pobiegłam do miasteczka , weszłam i wyszłam całkiem za darmo :). A jesli masz na myśli wejściówki do poszczególnych gier to zawsze były płatne ale 4 szt. dostajemy codziennie za darmo :)

16. CzarOwniCa89xD

CzarOwniCa89xD Forumowy żółtodziób

hej! kupiłam główną nagrode w Renzo i nie moge jej odnalezc!!! gdzie ona jest i jak ją wykorzystac?

17. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Z siłomierzem miałam ten sam problem. Nie działała mi dolna wskazówka. Traciłam przez to punkty. Dziś posłałam sms by dokupić wejściówki i znów lipa. Nie dostałam doładowania. Co z tym zrobić? Czas ucieka

18. Doładowanie dochodzi czasami z małym opóźnieniem :)

Przeloguj się i sprawdź może już dotarło :)

19. .Diana..

.Diana.. Czeladnik forum

U mnie też na siłomierzu blokuje się dolna wskazówka :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.