miasteczko Renza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewusia51, 17 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

na siłomierzu są trzy próby do wykorzystania za 1 wejściówkę. Co z tego , kiedy nie dział mi wskazówka dolna ? nie można drugi raz uderzyć młotem, przez co punkty zdobyte są znacznie zaniżone :( Proszę to naprawić , za co z góry dziękuję ;)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie wszystko działa dobrze, moze u Ciebie z przeglądarką jest jakiś problem czy cos?

3. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

przelogowałam się kilka razy, ciasteczka wyczyścilam, i nadal nie mogę uderzać młotem po dwa razy przy każdej próbie :(W konsekwencji kilka razy miałam po ZERO punktów xD I nadal żadnej reakcji ?????

4. ALBATROS2013

ALBATROS2013 Forumowy żółtodziób

u mnie jest to samo,dolna nie dziala i znowu problem

5. _Wena_

_Wena_ Aktywny autor

u mnie jest ten sam problem

6. baniusia

baniusia Forumowy żółtodziób

u mnie to samo, dolny wskaźnik nie działa i przy wykonywaniu uderzeń młota jest tylko jedna próba :(

7. BA_Musa

BA_Musa Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.