Mi wystarczy nick !

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Nieujawnianie przez TMów imienia i nazwiska
    Czytam i oczom nie wierzę xD
    podejrzewam że większości graczy piszących do pomocy technicznej chodzi raczej aby osoba tam odpowiadająca podpisała się nickiem z forum lub czatu a nie imieniem i nazwiskiem
    PYTANIE- czy to jest realne abym Ja piszący do PT Jako qqryku333 (nick na farmie ) dostał odpowiedź zwrotną podpisaną NP TL_Mouse ? (Ja nie potrzebuję wiedzieć jak ta osoba ma nawet na imię -ale nick chciałbym osoby odpowiadającej jednak znać o_O chodzi o szacunek prawda ?)

Anhedrea i -kangoo- lubią to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 jest to możliwe, aby odpowiadający podpisał się nickiem, którym posługuje się w ekipie, jednak nie ma takiego obowiązku.
    Jeśli zgłoszenie (np skarga dotycząca bana, skarga na CM/MOD/BA) kierowane jest "imiennie" do danego TM zapewniam, że zawsze trafia do adresata (chyba, że jest na urlopie, albo choruje, wtedy rozpatruje to osoba zajmująca się obowiązkami nieobecnego) .
    Jednak np w problemach technicznych odpowiada zespół i jedną sprawą może zajmować się wiele osób.
    Podobna informacja zamieszczona była na poprzednim forum i nie budziła kontrowersji :)

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Czyli co ? rozumiem że jak wysyłacie (Wy ludzie z ekipy) kartki na święta do rodziny to też ich zlewacie i się nie podpisujecie ?
    przecież odpisując w PT a się nie podpisując olewacie danego gracza - jest tak czy tylko Mi się tak wydaje ?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 ja nie wysyłam kartek :) a moja odpowiedź dotyczy pomocy technicznej i TM, a nie prywatnych poczynań członków ekipy ;)

5. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Budziła. Pamiętam, że sam się wypowiadałem w tej sprawie. Pamiętam, że stwierdziłem, że nie jest to wina ekipy, tylko osoby odpowiadające za konfigurację narzędzia ticketowego pokpiły sprawę. Podpis powinien być dodawany automatycznie w stopce każdego TM, podobnie jak sygnatura na forum. A że nie jest, to efekty są, jakie są. A samo tłumaczenie jest po prostu głupie.

6. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

A widzisz xD to jak mają na imię lub nazwisko poszczególni członkowie ekipy prywatnie to Mnie akurat obchodzi jak zeszłoroczny śnieg natomiast pisząc do pomocy technicznej nie podpisanie się swoim nickiem odpowiadając graczowi jest ignorancją takiego gracza - takie Moje zdanie (wiesz Ja mam małe IQ )

PS> szkoda że nie wysyłasz kartek z okazji świąt - wiesz nie wszyscy jeszcze mają kompa lub telefon o_O (może akurat Twoja Ciocia czeka 20 lat aż dasz jakiś sygnał że nie zapomniałaś o niej;))

AHA wątek do zamknięcia bo już nie ma dalej sensu ciągnąc tego na co znam odpowiedź xDxDxDxDxD

7. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

eeeejjjjj... a może dasz ekipie trochę czasu na przemyślenie, hę?
    może wraz ze zmiana ekipy zmieni się polityka?

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 słuszna uwaga - moje kartki, moje czekające na nie ciotki :)
    dziękuję i zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.