Miś karnawałowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Nesti01, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nesti01

Nesti01 Czeladnik forum

Czy ten miś daje tylko PD? Przeczytałam gdzieś na forum, że będzie dużo warty podczas G&T i żeby go nie składać. Dlaczego? :) Pewnie dlatego, że każdą część osobno można wymienić, ale dlaczego on jest tyle warty? Bo PD to nie daje dużo nawet po złożeniu, znaczy że jest do czegoś bardziej wartościowego potrzebny?

2. Rastafarian78

Rastafarian78 Czeladnik forum

Wg poradnika daje PD:

"Miś karnawałowy I"
    75 PD co 12 godzin
    wielkość - 1x1

"Miś karnawałowy II"
    155 PD co 12 godzin
    wielkość - 1x1

"Miś karnawałowy III"
    275 PD co 12 godzin
    wielkość - 1x1

Jak będzie możliwość wymiany to i tak zależy od tego, co kto za niego może zaoferować.
    Nie wiem czy po nałożeniu jeden na drugi i kolejny spowoduje, że po schowaniu już się nie rozdzielą, gdyż sam mam je w inwentarzu i raczej nie pali mi się ich stamtąd wyciągać :)
    A czy te itemy kiedyś do czegoś innego posłużą to sam nie wiem, chętnie podłączę się do Twojego pytania.

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@Nesti01

Witam,
    Dziękuje graczowi za pomoc.

Muszę przyznać szczerzę że trochę ciężko mi na to pytanie odpowiedzieć. Oczywiście na G&T możemy wymieniać tylko przedmioty nie scalone(nie połączone). Jednak ciężko przewidzieć co tak naprawdę będzie bardzo poszukiwane podczas G&T. Najczęściej itemy z eventów są poszukiwane, gdyż nie wszystkim udało się je zdobyć.

@Rastafarian78

Dekoracje po schowaniu do inwentarza się nie rozdzielają, więc możemy wysyłać je "pojedynczo"

4. Nesti01

Nesti01 Czeladnik forum

Itemy się nie rozdzielają, więc jest odpowiedź czemu nie składać :) Ale czemu tyle warty... kilka razy się to na forum przewinęło. Pierwsze co przyszło mi na myśl to że potrzebny do pnącza, wtedy rozumiem jego wartość. Ale jeśli nie do pnącza, a on sam niewiele daje przyznajmy, są lepsze itemy, to do czego? :) pamiętam, że estorka o tym pisała...

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Wybacz na to pytanie nie jestem wstanie Ci już odpowiedzieć. Sądzę, że wszystko okaże się przy następnym G&T.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

6. Nesti01

Nesti01 Czeladnik forum

Dziękuję, to wszystko :) Pozdrawiam

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że uda się rozwiązać tą zagadkę przy następnym G&T.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.